Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

PLOG: carnaval to the max!


18 februari 2015


D

De afgelopen dagen was het een gekkenhuis hier in Maastricht. Niet alleen in de stad stond alles op z’n kop, ook bij ons thuis is het net alsof er een bom ontploft is. Vandaag gaan we maar eens alles wassen en opruimen en kunnen we met een voldaan gevoel de carnavalspakjes tot volgend jaar weer in de kast stoppen.

Ik heb besloten een plog te maken van carnavalszondag (eerste Carnavalsdag) omdat carnaval vieren niet in woorden uit te drukken is maar foto’s in dit geval echt 1000 maal meer zeggen dan woorden.

Kijken jullie mee naar de foto’s?

foto 1

Maxime heeft al een tijdje geoefend bij de oppas. Ze mocht dan steeds haar tutu aan en dan gingen ze carnavalsliedjes zingen. Ik kreeg dan wel eens een foto doorgestuurd van de oppas waarop te zien was dat Maxime het erg leuk vond.

mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind

Maxime had hier voor het eerst haar prinsessenpakje aan. Ze was helemaal in haar element.

mama-max-carnaval-kind

Rond 13 uur zondag zijn we richting de binnenstad gelopen. Het was echt geweldig weer, mooi zonnetje niet al te koud, gewoon perfect. We waren uitgenodigd voor het grote verjaardagsfeest van mijn lieve vriendinnetje die 30 werd.

mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind

Op de verjaardag van mijn vriendinnetje Renée die 30 werd. Maxime vond de grote ballon geweldig om mee te spelen.

mama-max-carnaval-kind

Samen met de jarige jop

mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind

Maxime werd in de namiddag even moe, maar eenmaal weer in de kinderwagen viel ze heerlijk in slaap en heeft ze voordat we weg gingen bij het feestje nog een uurtje geslapen.

mama-max-carnaval-kind Foto 13.1
mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kindcarnaval-mama-max-maastricht-01

Na haar slaapje zijn we de stad in gegaan en hebben we samen met Maxime gezongen en gedanst. Ze vond het geweldig en keek haar ogen uit.

mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind

En wie kom je dan onverwachts tegen…mijn nichtje tegen die zich verkleed heeft als zwangere mama…en kijk op haar rug….ze maakte ook nog reclame voor MAMA to the max. Hoe gaaf is dat!

mama-max-carnaval-kind mama-max-carnaval-kind

The day after… ’s ochtends lekker gerelaxed en vervolgens weer opnieuw omgekleed en hebben we nog een heerlijke tweede Carnavalsdag gehad. Gisteren zijn we niet meer gegaan omdat dat voor Maxime iets teveel werd. Maar een heerlijk luierdagje was helemaal niet verkeerd.

Nou, is het altijd even wennen op aswoensdag omdat je dan beseft dat het alweer voorbij is en we nog zooooooo lang moeten wachten tot volgend jaar. Ik ben benieuwd of jullie ook carnaval hebben gevierd. Was het gezellig met de kids erbij? En zo nee, wat doe je dan met deze dagen? Ik ben benieuwd!

Liefs,

leesblog

300 x 600 IMU Half Page Ad

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!