Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Update wekelijkse planning van de blog


1 februari 2016


MAMA to the max bloggen iPhone blog werkende moeder mama mamablog werken werkplek parttime fulltime agenda plannen planning
H

Het afgelopen jaar zijn er heel wat rubrieken langsgekomen op MAMA to the max. Sommigen lopen heel goed en hebben we een vast plekje in de planning gekregen en anderen zijn komen te vervallen. Zelf vind ik het erg fijn om bij andere blogs te weten wanneer de vaste rubrieken online komen. Sinds een aantal weken heb ik, na een jaar uitproberen, voor mezelf nu een stabiele planning gevonden. Een goed moment nu om dit blogschema met jullie te delen. Zo hoef je nooit meer jouw favoriete artikelen te missen!

MAMA to the max blogger blogger moederschap moeder kind opvoeding volg blog lifetsyle

Zoals jullie weten heb ik sinds september van het afgelopen jaar ook een bloggersteam erbij. Iedere dag komt er naast een artikel of video van mij ook een blog van een gastblogger online. Alhoewel MAMA to the max ook een persoonlijke blog van mij is wil ik het daarnaast breder trekken door MAMA to the max ook een platform te laten zijn voor mama’s (to be). Verhalen van andere vrouwen dragen daar enorm aan bij. Kennis, ervaringen, tips en ideeën met elkaar delen is mijn grote streven en ik denk dat dit aardig aan het lukken is gezien de enorme groei die we maandelijks hebben. Met het aanstellen van een bloggersteam heb ik natuurlijk wel een enorme gok genomen, maar deze bleek uiteindelijk een super goede zet te zijn geweest voor MAMA to the max. De artikelen van het bloggersteam worden net zo goed gelezen als mijn eigen artikelen.

MAMA to the max, verjaardag, bloggersteam, bloggers mama moeder vrouwen blog mamablog

Mijn toppertjes!

Omdat ik de laatste maanden voor mezelf heb gezocht naar een goed artikelen schema, vind ik het nu eens tijd om dit schema met jullie te delen. Ik merk namelijk dat er genoeg lezeressen zijn die het fijn vinden dat ze weten dat bijvoorbeeld iedere woensdag een blog online komt en iedere vrijdag de Weekly Snaps (dat gaat wel veranderen vanaf volgende week!) 

Genoeg gekletst haha, hier komt mijn wekelijkse planning:

Maandag: artikel, vrije invulling

Dinsdag: Weekly Snaps, ik laat aan de hand van fotodagboek zien hoe de afgelopen week verliep. De Weekly Snaps kwamen voorheen altijd op vrijdag, maar vanaf nu komen ze op dinsdag.

Woensdag: VLOG, dit kan een dagje uit mijn leven zijn of een shoplog of gewoon een heerlijke kletsvideo. Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan kan dat hier. Je krijgt dan altijd als eerste een melding in je mailbox wanneer de video online komt.

Donderdag: artikel, vrije invulling voor mijn artikel. Als tweede artikel komt er een blog van een expert online. Onze expert team wordt binnenkort aan jullie voorgesteld. Heel blij ben ik hiermee!

Vrijdag: Fashion post, ik laat de ene week een outfit van mij zien en de andere week een outfit van Maxime.

Zaterdag: alleen een artikel van het bloggersteam

Zondag: alleen een artikel van het bloggersteam

Zoals ik al eerder zei komt er iedere dag ook een artikel van een schrijfster uit het bloggersteam online. De uploadtijden van de blogs zijn 05.30 uur en 11.30 uur. Het staat niet vast welk artikel als eerste online komt. Soms is dit van mij maar dat kan ook van het bloggersteam zijn.

Ik probeer advertorials altijd als tweede artikel te plaatsen. Ik vermeld er altijd bij dat de blog dan gesponsord is. Ook probeer ik deze advertorials zo leuk mogelijk te maken voor jullie maar zal altijd mijn eerlijke mening geven over de producten. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel.

 

MAMA to the max blog bloggen moeder mama bedrijf vrouw zakenvrouw kantoor werkplek

Super blij met mijn gezellige kantoor!

Ik ga weer even verder met artikelen schrijven. Zelf ben ik erg tevreden met dit schema. Ik vind heerlijk om me aan een strakke planning te houden. Zo heb ik wat meer structuur en vooral rust in mijn hoofd.

 

Wat vinden jullie van mijn planning? Vind je het fijn om te weten wanneer de verschillende rubrieken online komen? En nog meer benieuwd ben ik naar jullie mening over de rubrieken. Mis je nog iets? En werk je zelf ook het liefst met een planning? Laat het me weten in de comments!

 

Liefs,

 

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
Update wekelijkse planning van de blog

 1. Hallo Marjon
  Misschien eens een blog artikel over make up die je gebruikt
  Je ziet er steeds stralend uit!
  Ben benieuwd nr je geheimpjes. Ook hoe je ze aanbrengt ?
  Grt
  Evy

 2. Mooie planning! Ik werk zelf ook met vaste dagen. Iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag komt er een blog online. En als ik zin heb, komt er heeeeel soms nog eentje online op een andere dag. Heel tof dat je website zo uitgegroeid is tot platform!

 3. Ik vind die afwisseling tussen de verschillende onderwerpen heel leuk, zo is er ook voor elk wat wils! Ook het feit dat er vaste momenten zijn voor vaste rubrieken werkt volgens mij heel goed. Zo weten de lezers wat ze wanneer kunnen verwachten. Ik werk sinds dit jaar met vaste blogdagen (zondag, woensdag en vrijdag) en de vaste ‘weekly photo diary’ op vrijdag en ik merk dat dit heel erg geapprecieerd wordt door mijn lezers (+ is ook makkelijk voor mezelf om een planning te maken). Misschien nog een tip: ik weet niet hoe het zit met je bezoekers uit Belgie, maar misschien zou je nog een blogster/schrijfster/mama uit Belgie kunnen toevoegen aan jouw bloggersteam 🙂 ? Ik heb alvast heel veel inspiratie voor artikels! Lieve groet, V.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!