Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Plaatjes kijken…


19 juni 2016


plaatjes kijken mama to the max
<

In één van mijn bloggen heb ik jullie beloofd een stukje van het eindresultaat van de shoot van de meiden te laten zien. Wat was het resultaat daar zeg! Vol verwachting opende ik de mail en ze waren zo leuk vastgelegd. Heerlijk gemaakte plaatjes, maar ook zo ontzettend veel foto’s waar ik mijn meiden ook echt in kan herkennen.

 

Als ik naar deze foto kijk dan zie ik twee gelukkige meiden die ontzettend veel lol hebben in wat ze doen. En dat is toch best wel uniek om vast te laten leggen. Hun lachjes, zoals ik ze ken. En de ondeugende blikken wanneer ze iets gedaan hebben wat eigenlijk niet mag. Heerlijk om te zien. En deze is dan ook de achtergrond op mijn telefoon geworden. Passie voor je kinderen zeggen ze weleens, maar in mijn geval is dat ook echt zo.

 

plaatjes kijken mama to the max

Fotostudio36, Diaco Beikzadeh

 

Maar hoe weet je nu of je de juiste fotograaf te pakken hebt?

Dat weet je eigenlijk nooit. Tot het moment dat er contact is gelegd tussen de fotograaf en je kleintje. Je weet nooit of er een klik zal zijn. Daarom is het eigenlijk ook goed dat er gesprekken aan vooraf gaan om het thema van de shoot te bepalen, welke kleuren er gebruikt gaan worden en waarvoor de foto’s bedoeld zijn. Niet bij iedere fotograaf is dit natuurlijk mogelijk en dan is het gewoonweg afgaan op je gevoel.

Diaco bood mij deze shoot aan en ik ben zeker van plan om nog eens een shoot te boeken. Verder wil ik deze zomer ook echt heel graag nog een shoot gaan doen bij een bekende hier uit de buurt. Zij doet veelal shoots op locatie. En hoe mooi wanneer het weer meezit en je op het juiste tijdstip kunt gaan schieten. Denk aan de kleuren die dit aankomende jaargetijde meebrengt. Zij kan zo mooi spelen met het licht. Volgens iedere fotograag is er een magisch moment. Dat is net met zonsopgang of net met zonsondergang.

Ik zie een zoet thema, met kleding van kant, lint, blote voetjes, zachte kleuren, gebruinde huidjes, twee meisjes die dansen in het hoge gras en hand in hand rondjes draaien, glimlachende snuutjes…..Ja, ik laat mij meeslepen, maar ik denk wanneer jij dit leest, ook jij het voor je ziet.

 

Bedenk daarom goed wat je wilt terug zien in een foto.

 

Ik ging deze shoot redelijk blanco in. Het enige wat ik wel concreet wist, is dat ik rozenblaadjes wilde gebruiken. Ik had een jurkje besteld voor ze, alleen bleek deze net te kort om ze zonder onderstuk op de foto te laten gaan. Het kon net niet. Dan maar improviseren en er een skinny jeans onder gedaan, waardoor het stoere karakter van mijn girls toch weer terug kwam in de zo gezellige en vol lol ogende foto.

 

ril2

Fotostudio 36, Diaco Beikzadeh

 

Ook deze gaat straks in een mooi lijstje aan de muur.
Nog even puzzelen om te kijken hoe mijn collage muur er dan uit gaat zien. Maar één ding is zeker. Hij zal volhangen met foto’s van mijn schatjes!

 

Liefs, Rilana

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Rilana

Ik ben Rilana, 33 jaar, alleenstaande mama van tweeling Nevaeh en Jaliyah. Naast mijn 32-urige baan als assistent manager in een kledingwinkel, heb ik een super leuke en nooit vervelende tweede baan bij een all ladies night entertainment groep. In mijn blogs lees je vooral de belevenissen van de tweeling op school en hoe mijn leven eruit ziet naast het moederschap.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!