Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Peuter meegesleurd door alligator


15 juni 2016


alligator
V

Vanmorgen hoorde ik op de radio dit verschrikkelijke nieuws. VERSCHRIKKELIJK moet het zijn om dit voor je ogen te zien gebeuren. Volledig machteloos en verstomd achterblijven. Ik heb hier gewoon geen woorden voor en ik kan alleen maar hopen dat we van zoiets gespaard blijven.

Wat ik me dan afvraag is wat hier aan kan gedaan worden om zo’n tragedie te vermijden. Zeker al in zo’n resort als dat van Disney. Mijn gedachten gaan vandaag toch extra bij deze familie en dat jongetje zijn. Brr, zo erg!

 

Een 2-jarig kind is vermist geraakt nadat het in het water werd getrokken door een alligator in de buurt van een hotel op het Walt Disney World Resort in Orlando (Florida).
Autoriteiten zijn op zoek naar het kind, melden verschillende Amerikaanse media, waaronder AP.

Volgens een lokale sheriff gebeurde het incident rond 21.30 uur (lokale tijd). De peuter werd een lagune bij het Grand Floridian Resort & Spa ingesleurd. De vader zou nog vergeefs geprobeerd hebben het kind uit de greep van het reptiel te redden, zegt de plaatselijke politie.
Het jongetje kwam uit Nebraska. De ouders waren met hun drie kinderen vlak bij hun hotel aan de oever van het meer neergestreken. Er was een filmvoorstelling. De zoektocht naar het kind is nog steeds aan de gang.

Het luxe resort waar de familie verblijft is eigendom van Walt Disney. Het ligt vlak bij Magic Kingdom, een pretpark van Disney.
Bron: Nu.nl

 

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
An

An

Mijn naam is An, geboortejaar 1982. Ik ben de trotse mama van twee superhelden, die ik gelukkig thuis gewoon Alexis (stoere meid uit 2011) en Damascus (knappe jongen uit 2009) mag noemen. Beroep: technisch tekenaar Roeping waar ik aan werk: fotografe. Zelf ben ik nog maar heel pas een alleenstaande mama. In mijn blogs neem ik jullie graag mee op mijn eigen ontdekkingstocht in dit nieuwe leven wat voor me begint. Misschien niet altijd rozengeur en maneschijn maar met een hart vol levenslust doe ik erg mijn best om te stralen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!