Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Onze baby’s kunnen levens redden!


20 oktober 2016


levens redden pampers unicef campagne vaccin levensreddend MAMA to the max
N

Nu ik ben aangekomen in het derde trimester, verheugen we ons steeds meer op de komst van ons tweede meisje. Natuurlijk ben je veel bezig met de materiële zaken zoals het in orde brengen van de babykamer, het uitkiezen van een geschikte kinderwagen en kan ik mezelf helemaal verliezen in de schattige babykleertjes. Maar ook de immateriële zaken zijn enorm belangrijk. Je hoopt dat jouw baby’tje snel na de geboorte een dag- en nachtritme heeft, dat hij of zij goed drinkt en daardoor groeit. Je houdt al veel van je kleintje terwijl die er nog helemaal niet is. Bizar en wonderbaarlijk eigenlijk!
pampers unicef tetanus inentingen baby moeder MAMA to the max

Het beste voor jouw baby

Als het baby’tje er eenmaal is vinden we het heel normaal om naar het consultatiebureau te gaan. Bij het consultatiebureau krijg je de mogelijkheid om je kindje de standaard inentingen te geven. Het grootste deel van de ouders kiest hier ook voor in Nederland. Het is voor ons zo vanzelfsprekend dat deze inentingen er zijn. Maar kun je je voorstellen dat je ergens zou wonen waar jij je kindje niet het beste kunt bieden?

Dat je kindje niet in het mooiste kinderbedje of de nieuwste kinderwagen ligt, is helemaal geen ramp. Een kind heeft liefde nodig en dat kan iedere moeder haar kind bieden. Gezondheid van je baby is een ander verhaal. Daar kan niet iedere moeder in de wereld garant voor staan.

Tetanus bij moeders en pasgeborenen raakt nog steeds veel families in de armste gebieden van de wereld. Met het gevolg dat elke 11 minuten een pasgeboren baby sterft aan de gevolgen van tetanus, terwijl dit met enkele vaccinaties voorkomen kan worden. Pampers en UNICEF hebben daarom maar één wens: tetanus bij moeders en pasgeborenen wereldwijd uitbannen.

1 pak = 1 levensreddend vaccin* campagne

Na een mooi jubileumjaar is het dit jaar alweer de 11e keer dat Pampers en UNICEF gezamenlijke de strijd aangaan tegen tetanus. In de afgelopen jaren heeft de wereldwijde ‘1 pak = 1 levensreddend vaccin* campagne al meer dan 100 miljoen moeders en pasgeborenen helpen beschermen tegen deze dodelijke ziekte. Inmiddels heeft de campagne bijgedragen aan de eliminatie van tetanus in de helft van de risicolanden*.

* Afghanistan, Angola, Cambodja, CAR, Tjaad, DRC, Ethiopië, Guinee, Haiti, Kenia, Mali, Nigeria, Pakistan, Filipijnen, Papoea-Nieuw-Guinea, Soedan, Zuid-Soedan, Somalië en Yemen.

 

levens redden pampers unicef campagne vaccin levensreddend MAMA to the max

Ik ben trots erop dat ik met Pampers mag samenwerken om hun UNICEF 1 pak = 1 levensreddend vaccin* campagne te promoten. Er zijn zoveel verschillende soorten kinderziektes die makkelijk uitgeschakeld kunnen worden door een vaccinatie! En als gezegende westerse moeder wil ik niets liever dan mijn steentje bijdragen en deze campagne breed uitdragen. Deze campagne is speciaal voor het uitschakelen van tetanus bij pasgeborenen in de 19 landen waar tetanus nog altijd een bedreiging vormt.

Onze baby’s kunnen levens redden

Niet alleen ons wondertje op komst, maar ook jouw baby’tje kan iets bijzonders. Ik verheug me er nu al op hoe ons meisje de gekste kanten in mij naar boven haalt, hoe ze ons aan het lachen gaat maken en hoe ze ons zal ontroeren. Dat doet jouw baby’tje net zo goed! Door Pampers luiers te dragen kunnen onze lievelingen zélfs het leven redden van hun leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden door UNICEF te steunen in de strijd tegen tetanus bij moeders en hun pasgeboren kindjes.

Doe je ook mee?

Wij steunen deze campagne door voor ons baby’tje Pampers luiers te kopen. Ook jij kunt Pampers en UNICEF helpen door Pampers te kopen voor jouw kleintje. Voor elke verkocht pak Pampers-luiers of babydoekjes met het UNICEF- logo, doneert Pampers 1 levensreddend vaccin*.

En dat is niet alles. Je kunt NU al een bijdrage leveren! Voor elke view, share of like van de Pampers’ speciale campagne video, doneert Pampers 1 levensreddend vaccin*.
Jouw bijdrage kan al hier beginnen, door te klikken op onderstaand filmpje:


#PampersUnicef

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

* Bij elke aankoop van een verpakking met het logo van UNICEF doneert Procter & Gamble € 0,078 aan UNICEF voor de strijd tegen tetanus bij pasgeborenen. Dit bedrag staat gelijk aan bijvoorbeeld de kosten voor één tetanus vaccin of ondersteunt de levering van de vaccins. Jumbo verdubbelt het aantal vaccins tijdens de actieperiode van 5 tot 11 oktober 2016. UNICEF ondersteunt geen specifieke merken of producten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.pampers.nl of www.unicef.nl

 

 

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Procter & Gamble. Woorden en meningen zijn van mij. Bedankt voor het steunen van de merken die MAMA to the max helpen bestaan. Door deze inkomsten kan ik jullie iedere dag verrassen met nieuwe content.

 

 

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!