Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Overstappen van zorg verzekeraar: zo kun je geld besparen!


17 december 2018


fabian-blank-78637-unsplash uitgelicht b
<

Voor mij is er niets fijners, dan online te winkelen. In een druk bestaan als moeder en daarnaast te werken, vind ik het heerlijk om online rond te kijken en scheelt het ook nog eens tijd. Over sommige aankopen die via het internet te regelen zijn, staan we misschien niet altijd stil. Je betaalt immers voor een dienst en zij leveren een product. Zodra het over diensten gaan die geleverd worden, spreken we niet snel van online winkelen. Het klinkt daardoor ook wat saai.  Onlangs maakte ik kennis met ShopBuddies. Dat is een website, welke meer dan 30.000 geregistreerde winkels aangesloten heeft. Deze site is echte shopbuddy, want je krijgt geld terug terwijl je winkelt!

Hoe simpel werkt zoiets?

Je meldt je gratis aan op de website van ShopBuddies.nl. Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt, waar je direct toegang hebt tot alle webshops en de beste online cashback deals. Je moet zorgen dat je bent ingelogd op ShopBuddies.nl voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan, kunnen zij jouw aankopen registreren en cashback geven. Je zoekt gemakkelijk in het uitgebreide aanbod van de aangesloten webshops en je ziet direct hoeveel cashback jij krijgt van ShopBuddies.nl. Je bestelt de gewenste producten en/of diensten gewoon zoals je gewend bent en rekent af. Je doet jouw aankoop dus op de website van de aangesloten webwinkel. ShopBuddies.nl registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoop bedrag. Jouw aankopen en de cashback die jij hiervoor van ShopBuddies.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account. Je kan altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en dit direct uit laten betalen op jouw rekening of om laten zetten in leuke cadeaukaarten.

ibrahim-rifath-789914-unsplash b

Waarom zou je zoiets doen?

Wanneer de uitverkoop start, kunnen we dolgelukkig worden van een korting. Dat geluksgevoel wat je ervaart, wanneer jij net dat leuke item wist te scoren voor de helft van de prijs. Nu kun je zelfs zonder uitverkoop dat gevoel ervaren! Wil je bijvoorbeeld overstappen van zorgverzekering? Bij ShopBuddies kun je zorgverzekeringen met elkaar vergelijken, kun je direct zien welke acties de zorgverzekeraars hebben en hoeveel premie je volgend jaar gaat betalen. Door over te stappen kun je besparen op je zorgverzekering én je ontvangt daarbij Cashback. Als je bent ingelogd op jouw gratis account, en vervolgens via ShopBuddies een zorgverzekering bij OHRA afsluit, ontvang je maar liefst 47,50 Cashback (oftewel: €47,50!). Dat is pas een eerlijke ‘’winkel vriend’’.

Wissel jij weleens van zorgverzekeraar en wist je dat je daarmee geld kon besparen?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!