Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH MEI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Overleden moeder bedacht naam kleinkind


11 juni 2016


kleinkind mama to the max
<

Twee Britse zussen, Katrina en Sarah, hadden een geweldig idee om hun stervende moeder te eren die terminale longkanker had en de geboorte van haar kleinkind niet meer zou meemaken. Ze bedachten een bijzondere manier waarop de moeder toch nog emotioneel betrokken zou zijn bij de bevalling.

Een paar maanden nadat haar mama de vreselijke diagnose had gekregen, kwam Katrina Ingham te weten dat ze zwanger was. Het was meteen duidelijk dat haar mama de geboorte niet meer zou meemaken. Dus beslisten Katrina en haar partner Danny dat ze de naam van hun baby mocht kiezen zodat ze toch nog een belangrijke rol in het leven van de pasgeborene zou kunnen spelen.

Vlak voor ze stierf, fluisterde ze de naam van haar kleinkind die op dat moment nog moest geboren worden, in het oor van dochter Sarah. Zij hield de naam geheim voor haar zus en schoonbroer tot het jongetje uiteindelijk ter wereld kwam.

 

har1

har2

Op 13 mei bracht Katrina het kleintje ter wereld. Sarah had de naam al zes maanden verzwegen, nu was het tijd om hem bekend te maken. In een filmpje is te zien hoe de gelukkige ouders een pakje openmaken. Er zit een rompertje in met daarop de naam ‘Harrison’.

De bevallingskamer was versierd met spulletjes en foto’s van de overleden moeder. “Het was precies alsof ze erbij was”, vonden de zusjes.

 

“Welkom op de wereld Harrison. We houden nu al allemaal van je.

 

Bron + video: HLN.BE

mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!