Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Outfit post of the month January


12 januari 2016


V

Vandaag weer een outfit post voor jullie. Het was vorige week nog helemaal niet zo heel koud en daarom droeg ik nog een dik vest. Ik ben echt een ’tussenjaspersoon’. Ik vind het eerlijk om niet meteen een hele dikke jas aan te hoeven trekken in de winter. Deze winter leende zich er tot nu toe ideaal voor. Deze week is het wel een paar graden kouder, dus ik heb wel deze tussenjas even verruild voor mijn gewatteerde dikke jas, maar ik hoop dat het niet heel lang hoeft te duren!

Outfitpost

Mijn outfit bestaat verder uit grijze sneakers van Valeb. Ik heb deze schoenen al sinds het najaar van 2015 en ze lopen nog steeds even lekker en omdat ik er wel zuinig op ben geweest zien ze er ook nog als nieuw uit. Valeb heeft nu ook eigen sneakers ontworpen dus neem zeker eens een kijkje in hun nieuwe webshop. Het grijze, strakke jurkje is van Zara. Ik vind strakke stretch jurkjes heel fijn zitten en heb deze dan ook in het grijs en het donkerblauw. Het zit heel comfortabel en je kunt het combineren met verschillende kledingstukken. Vandaag draag ik er een lang grijs vest/jas op, maar ik combineer het ook wel eens met een kort vestje of een colbertjasje. Ook kun je het chique dragen door er hakken onder te dragen, maar vandaag dus met sneakers en is de outfit meer casual.

De grijze sjaal met zilveren details heb ik al twee jaar en draag ik nog steeds met veel plezier. Ik kocht deze bij Purdey waar ik wel vaker accessoires en basic kledingstukken, zoals longsleeves, koop.

outfitpost

De panty is ook van Zara en is een heerlijke winterpanty. Hij is 80 denier en daardoor niet super dicht van structuur. Deze donkerblauwe variant heb ik ook in donkergrijs. Ze zijn nu nog te koop bij Zara want ik heb er gisteren eentje bijgekocht.

Voor degene die mij volgt op instagram, zag misschien al dat ik Tweede Kerstdag een nacht naar Keulen ben geweest. We bleven daar slapen en de dag erna zijn we goed gaan winkelen. Ik kreeg een super gaaf cadeau en dat is mijn nieuwe aanwinst: mijn blauwe Prada tas met gouden details. Ik ben er echt super blij mee! Het is een shopper model, dus ik kan er best wel wat in kwijt. Binnenin zitten een aantal vakjes waardoor ik alles mooi kan opbergen. Je zal de tas nog wel vaker voorbij zien komen want ik draag hem het liefste iedere dag.

moodboard2

De ketting kocht ik in het najaar bij Max Mara. Ik draag niet vaak van die grote, opvallende kettingen maar af en toe wanneer mijn outfit qua kleuren vrij neutraal is, maak het het af met een opvallend sieraad, zoals vandaag deze blauwe ketting.

Mijn armbandjes zijn van twee merken. De drie blauwe armbrandjes zijn van Hema en de rosé armband heb ik al drie jaar en is van Chopard. Deze draag ik niet dagelijks omdat ik er erg zuinig mee omga en omdat ik deze wil bewaren voor speciale gelegenheden zodat ik er ieder keer super blij van word als ik deze draag.

 

Wat vinden jullie van deze ‘zachte winter’ outfit?  Draag je ook graag jurkjes met daarover een vest? En heb je de casual-chique sneakers ook al uitgevonden? Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!