Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

ORIGINELE CADEAUTIPS VOOR VADERDAG | WEEKVLOG #6


6 juni 2019


weekvlog mamatothemax zomer in maastricht
<

Wat heerlijk dat het eindelijk weer tijd is voor zomerjurkjes en lange avonden buiten. We hebben er met ons viertjes echt van genoten! Ook vierde ik met Deesje haar verjaardag. Ze kreeg wel een heel bijzonder cadeau! En zo was verrast!! Samen met mijn Blooming Blends vriendinnetjes begon ik de maand juni goed met een heerlijk high tea. 

Lees ook:
WEEKVLOG #5: OP ZOEK NAAR EEN NIEUW BED BIJ RUWETTE

Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #5: Op zoek naar een nieuw bed bij Ruwette

Veel liefs,

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
ORIGINELE CADEAUTIPS VOOR VADERDAG | WEEKVLOG #6

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!