Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Een origineel babyshower spelletje: Babybingo


25 oktober 2019


babyshower, babybingo
<

Het duurt nog maar even tot mijn beste vriendinnetje Patty is uitgerekend van haar eerste kindje! Een jongetje! Om dat te vieren heb ik in het geheim samen met haar moeder en schoonzusje een babyshower georganiseerd. Ook heb ik voor jullie een hele gave verrassing: een winactie! Bij een babyshower horen natuurlijk spelletjes bij! Ik heb gekozen voor de Babybingo. Super leuk en origineel. Ben je benieuwd wat de verrassing is of wil je de Babybingo templates gratis downloaden? Lees dan snel verder!

Lees ook:
DIY: Zó maak je de allermooiste kraammand!

Babyshower

Het typisch Amerikaanse en traditionele feest babyshower komt oorspronkelijk uit India. Een babyshower wordt meestal gevierd in het 3e trimester (7 maanden) van de zwangerschap met vrienden en familie. De zwangere vrouw en baby krijgen daarbij cadeautjes die ze nodig zullen hebben na de geboorte. Van luiertaarten tot de lekkerste hapjes en leuke spelletjes. Zo’n babyshower is een hele gezellige happening!

babyshower, babybingo

Babybingo

De meeste spelletjes tijdens babyshower worden al heel snel cliché, dus was ik op zoek naar iets origineels. Thuis hadden we nog een bingo set staan, dus kwam ik op het idee om zelf een babybingo te maken! Het werkt als volgt:

Ronde 1

  • Wie als eerst een willekeurige horizontale lijn vol heeft heeft bingo!

Ronde 2

  • Heel simpel: volle kaart is bingo!

Prijzen

Natuurlijk hoort er bij een bingo een prijs. Je kunt van alles verzinnen! Een lekker verwenpakketje, bioscoopbon of een flesje wijn. Wij hadden als prijs voor de volle kaart een voucher van gefeliciTAART.nl ter waarde van €50,-! De winnaar mag in dit geval iets lekkers uitzoeken op gefeliciTAART.nl! Jullie raden trouwens nooit wie er gewonnen heeft… Mommy to be herself, Patty! Echt zooo leuk en toevallig!

babyshower, babybingo

Free printable!

Speciaal voor jullie heb ik een gratis download! Klik op de afbeelding met de gewenste kleur om ze te downloaden. Er zijn 16 unieke babybingokaarten beschikbaar. Mochten jullie het geslacht van de baby nog niet weten, dan doe je ze gewoon allebei, toch? Wel even een fotootje delen en MAMA to the max taggen!

 

Prachtig gedekte tafel

Wat ik ook erg leuk vind om te doen is de tafel versieren. De tafel wordt het mooist als je alles met elkaar kunt combineren. In dit geval hadden we gekozen voor de kleur blauw, hoe kan het ook anders met een jongetje op komst. De eyecatcher van de dag was toch wel de prachtige taart gemaakt door queen of the cakes: Miss Baksel! Wat kan ze dat toch geweldig hè?

babyshower, babybingo, Miss Baksel

Winactie van gefeliciTAART.nl!

DE WINNAARS ZIJN BEKEND: @annekortekaas en @coravanderbijl! Gefeliciteerd stuur een mailtje naar info@mamatothemax.nl, dan krijgen jullie de voucher opgestuurd!

Namens gefeliciTAART.nl mag ik twee van mijn lieve volgers blij maken met een taart naar keuze! (tot max €50,-) Is dat niet ontzettend gaaf? Dus heb jij binnenkort iets te vieren en wil je kans maken op een voucher? Lees dan hieronder wat je daarvoor moet doen:

  • Volg gefeliciTAART.nl op Instagram
  • Laat in een reactie op social media weten waarom en voor wie je de voucher wil winnen.

https://www.instagram.com/p/B4DKtQQFOQD/

  • Tag degene die ook van deze actie moet weten! Delen mag.

babyshower, babybingo, Miss Baksel

Hebben jullie wel eens een babyshower georganiseerd? Zo ja, wat hebben jullie allemaal gedaan om het zo gezellig mogelijk te maken? Het organiseren en aankleden is echt wel mijn ding hoor! Ik vind het zó leuk om iemand te mogen verrassen! Gaan jullie de exclusieve MAMA to the max babybingo ook downloaden? Vergeet dan niet te taggen op social media hè?

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Een origineel babyshower spelletje: Babybingo

  1. Wow ik loot graag mee voor mijn dochter ze krijg 10 nov haar babyshower en dat uiteraard een verassing

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!