Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Op een originele manier de peettantes vragen


15 oktober 2016


armbandjes peettantes d-queens
V

Vorig weekend zal ik niet snel meer vergeten.Wat hadden wij ons erop verheugd de twee peettantes te vragen. We kozen dit keer voor twee peettantes omdat we niet konden kiezen tussen deze twee kanjers en we daarom heel impulsief besloten ze ‘gewoon’ allebei te vragen. Ik weet zeker dat ons meisje heel gezegend gaat zijn met deze twee lieverds. Ik heb er weken over nagedacht hoe ik ze nou op een originele manier kon vragen. Vandaag vertel ik jullie graag iets meer over de cadeautjes.

ARMBANDJES

Ik wilde ze graag verrassen met een mooi cadeautje en daarmee tonen dat ze allebei heel speciaal zijn voor ons. Ik zag bij Pascalle van D-Queens een heel mooi armbandje met een kruisje eraan. Een peetoom of peettante vragen voor de baby die op komst is, komt voort uit een traditie van de Katholieke kerk. Wij zijn ook katholiek en vandaar dat ik het symbolieke kruisje wel erg toepasselijk vond. Daarnaast vond ik het leuk een tweede armbandje toe te voegen. Ik verzon zelf de tekst: BLESSED. Omdat wij vinden dat ons meisje erg gezegend mag zijn met zulke lieve peettantes.
armbandjes peettantes d-queens
Pascalle deed de armbandjes om een linnen kussentje en toen zag het er gelijk al WOW uit.

GEDICHTJES

Ik wist dat ik erg emotioneel zou worden (hoezo zwangerschapshormonen??) en daarom besloot ik een gedichtje te maken, zodat ik zeker wist dat ik de juiste woorden zou gebruiken en niet zelf een heel, waarschijnlijk onsamenhangend, verhaal zou houden. Dit waren de teksten voor onze peettantes:

 

GLAZEN STOLP

Ik weet niet hoe ik op het idee kwam de glazen stolp te kopen, maar dat idee was er wel ineens. Bij Xenos zag ik de perfecte maat staan en alsof het zo moest zijn, kocht ik de laatste twee♥!
armbandjes peettantes d-queens originele manier vragen MAMA to the max

ROZE ROZEN

Om het geheel af te maken moest er nog iets van roze in. Ik zag een heel schattig klein glazen vaasje bij Xenos en kwam daardoor gelijk op het idee roze roosjes daarin te steken. Ik ging op zoek naar een mooie, zachte kleur roze. Het vaasjes met de roosjes maakte het geheel gelijk af. Ik kocht nog twee soorten lintjes bij de stoffenwinkel. Het ene lintje ging om het vaasje en het andere om het gedichtje.

 

Het was uiteindelijk zo bijzonder om ze te vragen. Het waren twee prachtmomenten die ik nooit meer vergeet. Ons meisje heeft er nu twee extra bonustantes bij!
De voorbereidingen kun je ook terugzien in de vlog van afgelopen week.

 

Vind je het een mooi cadeautje en zou je dit ook zo doen? Ik ben ook heel benieuwd nar jullie verhalen. Hoe heb jij de peettante of peetoom gevraagd? Laat het ons weten in de reacties, zo kunnen mama’s to be hier nog ideeen opdoen!

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Op een originele manier de peettantes vragen

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!