Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ook drogisterij spullen koop ik online


28 november 2018


lilou gaat op het potjeplein mamatothemax uitgelicht 2
<

Ben jij ook zo’n fan van online boodschappen bestellen? Wij vinden het zo’n fijne uitvinding. Het bespaart heel wat tijd! Maar ik heb nog iets nieuws ontdekt. Wist je dat je tegenwoordig ook je spullen van de drogist thuis kun bestellen? Ja, echt het kan! Ik deed een grote bestelling bij Plein.nl. Benieuwd wat ik kocht? Lees snel verder!

Lees ook:
Mijn november goals

Online Shoppen

Jullie weten dat ik groot fan ben van online shoppen. Daarom ben ik zo blij dat je bij plein.nl nu al je verzorgingsproducten kunt bestellen. Maar Plein is veel meer dan een drogisterij. Dat laat ik je zien!

Koopjes jagen

Ik ben echt een liefhebber van koopjes jagen en let altijd op de aanbiedingen. Het liefst zorg ik dan meteen voor een voorraadje, zeker bij verzorgingsproducten. Ik koop eigenlijk geen fles deo of pak luiers meer zonder aanbieding. Ook heb ik mij aangemeld bij de nieuwsbrief van plein.nl waardoor de aanbiedingen zo het postvak van mijn e-mail inrollen. Wat ik dan zo gemakkelijk vind, is dat ik direct online kan gaan om het te bestellen. Veel gemakkelijker dan het inplannen van een winkelbezoekje, voor je het weet is de aanbieding alweer voorbij.

Wat ik bestelde voor 100 euro

Je bent inmiddels misschien wel nieuwsgierig geworden wat ik allemaal bestelde bij de online drogisterij Plein. Zoals je op de foto’s kunt zien was het een flinke bestelling. Ik wist niet dat ze zoveel gevarieerde producten hadden. Het gaat van een potje voor Lilou tot geschenksets. Kijk mee:

lilou gaat op het potjeplein mamatothemax 2

Roze potje voor Lilou
Onze kleine meid wordt bijna twee jaar. Wat wordt ze toch groot! Het zal niet lang meer duren, voordat ze op het potje gaat. Daarom kocht ik dit hele mooie lichtroze potje. Ik was zo blij toen ik deze op de site van Plein tegen kwam. Zo fijn dat dit gewoon thuis bezorgd wordt! We zijn meteen gaan oefenen, zoals je ziet.

Pamper billendoekjes (mét hard klepje)

sensitive billendoekjes pampers

Zoals jullie inmiddels wel weten, koop ik altijd billendoekjes met een hard klepje. Zo komt er geen viezigheid tussen de sluitsticker en voorkom je dat de doekjes uitdrogen omdat de verpakking niet goed sluit. Een musthave voor alle mama’s!

Neutral wasmiddel

wasmiddel neutral gevoelige huid plein.nl

Ik bestelde nieuw wasmiddel en besloot het wasmiddel van Neutral eens uit te proberen. Aangezien we allemaal een gevoelige huid hebben hier thuis, was ik erg nieuwsgierig naar dit merk. Alle producten staan heel overzichtelijk op de site aangegeven, dus ik besloot ook een keer capsules te proberen.

Page toiletpapier

page kussenzacht toiletpapier plein.nl

Ik vind het altijd zo ongemakkelijk om met een pak toiletpapier over straat te lopen. Ben ik de enige? Vast niet! Hoe ideaal dat je het nu gewoon thuis kunt laten bezorgen. Geen gedoe bij de boodschappen, heerlijk.

Wenkbrauwmascara

transparante wenkbrauwmascara loreal paris plein.nl

Zelfs voor mijn wenkbrauwen kon ik terecht bij Plein. Ik gebruik altijd een transparante mascara voor mijn wenkbrauwen om te zorgen dat ze goed blijven zitten gedurende de dag. Een echte tip!

Hartjesballonnen

witte hartjesballonnen plein.nl

Tussen alle producten vond ik zelfs feestartikelen. Ideaal met het oog op Lilou haar verjaardag. Ik koos deze schattige hartjesballonnen. Je hebt niet veel nodig om een kamer leuk te versieren. Wat neutrale ballonnen bij een mooi gedekte tafel en je komt een heel eind!

Naïf

naïf the body kit mamatothemax

In de decembermaand vind ik het ideaal om een geschenkset cadeau te doen. De keuze is reuze, maar ik ging voor deze mooie set van Naïf. Ik was al groot fan van dit merk voor de meisjes, maar nu hebben ze ook producten voor mama’s. Wat een verwennerij!

Win win win! (winactie is voorbij)

Winactie is geweest: Wat een grote bestelling! Nooit gedacht dat ik dit allemaal zou kunnen kopen voor 100 euro. En…. namens Plein mag ik ook een van jullie verblijden met mijn bestelling. Dat vind ik nu echt leuk! Een pakket met producten die iedere mama kan gebruiken. Wil je kans maken op het pakket houd Instagram dan goed in de gaten, want daar ga ik een van jullie blij maken met dit mooie pakket!

Gratis verzenden en retourneren

Nog een weetje dat ik jullie niet wil onthouden: ls je een bestelling plaatst boven de 25 euro (wat dankzij het ruime aanbod gegarandeerd gaat lukken), hoef je al geen bezorgkosten te betalen. Daarbij kun je zelfs producten gratis retourneren. Dat vind ik dus echt de moeite waard!

Hoe bespaar jij tijd in december? Heb jij al eens online spullen van de drogist besteld?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!