Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Onze voorjaarsfotoshoot: Win deze ook!


28 april 2015


V

Vorig jaar hebben we rond de eerste verjaardag van maxime een fotoshoot gedaan met de bekende fotograaf Huib Vintges. Het is uiteindelijk een prachtig aandenken geworden waar ik nog wekelijks naar terug kijk. Ook dit jaar begon het weer te kriebelen om zo’n fotoshoot te doen. Het is gewoon ook voor haar een mooi aandenken waar ze later met veel plezier naar terug kan kijken.

We hebben Huib weer gebeld en spraken af dat we de datum van de shoot pas zouden vastleggen zodra we zeker wisten dat het die dag zonnig zou worden. Twee weken geleden goed het weerbericht in de gaten gehouden en we hadden allebei een goed gevoel bij zaterdag 18 april. Huib vertelde me dat we pas om 16.00 uur moesten afspreken. Ook een tip voor jullie voor als je mooie foto’s wilt maken. Het zonlicht is dan niet meer zo fel als midden op de dag en daardoor krijg je veel zachtere foto’s.

Ik doe altijd mijn ideetjes voor shoots op via Pinterest. Ik maak een bord aan waar ik foto’s pin hoe ik het ook zou willen. Daarna maak ik een lijstje met de outfits die Maxime en ik aan hebben. Ik had voor Maxime drie verschillende outfits gepland maar vanwege de kou kon ik haar niet zo makkelijk omkleden en zijn het uiteindelijk twee verschillende outfits geworden. Ze had een jurkje aan van Jottum met een lichtroze vestje met pareltjes van S&D Le Chic. Haar tweede outfitje bestond uit een roze broekje en wit blousje van Zara en een jasje van Taratata.

Ook ik had twee outfits aan. Eentje bestond uit een lichtgroene blouse van S. Oliver en een gouden broek van The Sting. De grijze sneakers zijn van Valeb. Mijn tweede outfit was een zalmroze met wit jurkje, ook van Valeb.

Uiteindelijk werd het een hele gezellige middag. Maxime vond het geweldig om voor de camera te staan. Afgelopen zaterdag op mijn verjaardag kreeg ik van Huib als cadeautje de usb-stick met alle foto’s erop. Ik heb een brok in mijn keel gehad toen ik ze bekeek. Wow, wat zijn ze mooi en speciaal geworden. Alweer een aandenken erbij!

Vandaag deel ik met jullie een aantal foto’s. De hele foto reportage vind je op mijn Pinterest pagina.

 


WIN EEN FOTOSHOOT


Ik heb daarnaast een heeeeeel leuk nieuwtje. Huib Vintges geeft 1 fotoshoot zoals die van ons cadeau. Een fotoshoot in Zuid-Limburg op locatie in de buitenlucht ergens in mei of juni, gedurende 1 uur. De foto’s krijg je dan aangeleverd op USB-stick. Gaaf hè! Een leuk cadeau voor Moederdag!

 

Wat moet je doen om deze unieke en oh zo prachtige shoot te winnen? Heel simpel:

 

1. Schrijf je (mits je dit nog niet gedaan hebt) hier in voor de nieuwsbrief

2. Like (als je dat nog niet gedaan hebt) de Facebook pagina MAMA to the max én die van Huib Vingtes en deel het bericht

3. Like (als je dat nog niet gedaan hebt) de instagram pagina van MAMA to the max én van Huib Vingtes

4. Volg MAMA to the max op Pinterest

5. En laat hieronder in de reacties achter waarom juist jij deze shoot met je kindje(s) zou willen winnen.

 

Veel succes allemaal! De winnaar maken we op 10 mei met Moederdag bekend!

 


ACTIE


Mocht je nu zo graag ook deze fotoshoot doen dan heeft Huib Vintges tot en met juni een actie lopen. Voor 195 euro (normaal 295 euro) kun je deze shoot aanvragen. Kijk snel voor de voorwaarden op: http://www.huibvintges.com/galleries/lifestyle/

 


DE FOTO’S


huibvintgesphotography-6

huibvintgesphotography-7

huibvintgesphotography-11

huibvintgesphotography-17

huibvintgesphotography-21

huibvintgesphotography-22

huibvintgesphotography-30

huibvintgesphotography-38

huibvintgesphotography-52

huibvintgesphotography-53

huibvintgesphotography-70

huibvintgesphotography-76

huibvintgesphotography-96

huibvintgesphotography-116

huibvintgesphotography-118

huibvintgesphotography-121

huibvintgesphotography-122

Liefs,

handtekening_blogs

Disclaimer: Facebook is niet verbonden aan deze actie en bij deelname aan de actie vrijwaart elke deelnemer Facebook van alle verantwoordelijkheid. De informatie is enkel beschikbaar voor MAMA to the max en zal niet aan Facebook worden verstrekt.

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

26 Reacties op “
Onze voorjaarsfotoshoot: Win deze ook!

 1. Wat een leuke actie weer Marjon! Ik was natuurlijk vergeten om hier ook te reageren waarom we zo graag een fotoshoot zouden willen.. 🙂
  Wij vinden dit soort foto’s super mooi. Liam houdt er ook super erg van om heerlijk buiten te zijn. Wij zouden het ook gaaf vinden om van Liam en de hond Nala mooie buitenfoto’s te hebben <3 😀

 2. Wauw, wat een geweldige foto’s! Hoe kan het ook anders in het mooie Limburg!
  Ik zou de shoot super graag willen winnen om mooie foto’s van mijn Maxim 😉 en mij te laten maken. Daar reis ik met liefde vanuit Zeeland naar Limburg toe hoor! Ik kan shoots zelf niet betalen doordat ik een alleenstaande studerende moeder ben en echt mooie foto’s van mijn zoontje en mij zijn er eigenlijk alleen van toen hij ongeveer 5 maanden oud was. Die paar selfies kunnen qua kwaliteit wel weggegooid worden… Zo zonde!

 3. De foto’s van jullie shoot heb ik meerdere malen op jouw instagram en blog gezien, geweldig!! De allure en stijl, zoals Huib dat op zijn facebookpagina beschrijft, stralen er vanaf. En dat, vind ik zo mooi! Zo’n shoot zou ik dan ook dolgraag willen winnen om mijn mooie poppetje en ons gezin vast te leggen. Want, dat doen wij te weinig. Bovendien wordt mijn dochter in juni één jaar dus dat zou geweldig zijn! Succes met kiezen, lees al veel mooie reacties!

 4. Wauwwiee prachtig die foto’s zou ik ook wel willen winnen kunnen we ongelijk eens foto’s van ons gezinnetje laten maken zeker nu River volgende maand naar school gaat hebben we een leuk aandenken aan hoe die altijd was voordat die naar school ging

 5. Wat een super mooie spontane foto’s. .. ik zou ook graag zulke foto’s van mn zoon willen maken.. hij wordt volgende week 6 jaar. Ik probeer zelf altijd wat leuke foto’s te maken omdat ik graag een mooie canvas voor in mn nieuwe woonkamer, voor boven de bank zou willen.. maar ik wil daar niet zo een geposeerde foto zegmaar… jullie foto’s zijn prachtig en precies zoiets als wat ik graag zou willen.. fingers crossed!

 6. Super mooie foto’s. Deze zouden mooi uitkomen in mei/juni! De tweeling is dan 22/23 mnd en ik ben dan 8 mnd zwanger van ons derde meisje. Zou een geweldig cadeau zijn voor pappa die in juni jarig is!

 7. Prachtige foto’s! Onwijs leuke winactie, ik doe graag mee!
  We hebben twee kleine jongens (21 maanden en bijna 8 weken). Een mooie shoot met mijn drie mannen is natuurlijk helemaal leuk!!

 8. Wat een mooie foto’s! Dat zou ik ook wel willen 🙂 en heb daar dan ook graag een ritje naar het zuiden voor over.
  Erg leuk idee voor Moederdag!

  Liefs Samira

 9. Wat een mooie spontane foto’s!!
  Wat lijkt het me gaaf on dit te winnen een een fotoshoot te hebben met mijn man,zoontje en de baby die in november geboren zal worden!!ons mooie complete gezin!!
  De foto’s zullen dan een prachtige plek krijgen in ons nieuwe huis waar we komende maand naar toe zullen verhuizen!!
  Nieuw huis, nieuwe baby en dit vastgelegd in prachtige beelden!!
  Duim duim duim

 10. Wat een mooie foto’s lieverds!!! Prachtig weer!
  Ik zie ook dat de winnaar bekend wordt gemaakt op Moederdag! Het zou na-tuur-lijk superrrrrrr leuk zijn om dit te winnen samen met Oya, Juul en onze kleinste aanwinst Elifje! Papa zit helaas met Moederdag voor het werk in Afrika, dus dit zou mijn Moederdag toch helemaal top maken :-))
  Spannendddd!!!!

 11. waarom ik deze fotoshoot wil winnen? Omdat een foto meer zegt als 1000 woorden! Vooral als deze zo mooi is vastgelegd als hierboven, niet elke fotograaf kan dit. De liefde tussen ouder & kind straalt van jouw foto’s af en dat zou ik ook graag willen!

 12. Wat een geweldige foto’s!! Zou echt super graag die fotoshoot willen winnen zodat ik dalijk ook waanzinnige foto’s heb van ons gezin!! M’n kleine meisje met d’r broertje die elk moment kan komen zou echt een geweldige afsluiting zijn van een moeilijke periode!!

 13. Wat een prachtige foto’s. Die zeggen meer dan 1000 woorden. Zou graag ook zulke mooi herinnering voor later maken samen met mijn lieve gezin.

 14. prachtige foto’s! ik heb het tot nu toe nog niet voor elkaar gekregen om alle drie mijn kinderen tegelijkertijd leuk op de foto te krijgen en dat terwijl het toch echt 3 hele vrolijke kindjes zijn! Huib mag van mij de uitdaging aan gaan 😀

 15. Wauw Marjon wat een onwijs gave winactie! Ik volgde je alleen nog niet op Pinterest, wat een leuke borden heb je daar zeg. Ik doe heeel graag mee aan deze toffe winactie, en waarom? Ik ben namelijk in juli uitgerekend van ons tweede kindje en heb al een tijdje een gaaf moodboard voor een hele mooie shoot, alleen heb ik nog geen fotograaf gevonden waarvan de stijl mij aansprak. En op jouw blog zie ik altijd hele mooie en romantische foto’s voorbij komen die Huub gemaakt heeft. Het jurkje van mijn oudste dochtertje ligt al klaar voor een eventuele shoot, dus hier gaan de duimen omhoog!

 16. Wat een super mooie foto’s en wat een knappe dame hebben jullie.
  Ik zou het geweldig om zo’n fotoshoot te winnen voor moederdag om met mijn eigen prinses eindelijk eens een fotoshoot te hebben op een prachtlocatie.

 17. Niet met kindje, wel met vriendlief. Omdat hij nooooooit op de foto wil en ik graag wel eens foto’s met hem samen zou willen hebben. Vinden moeder en schoonmoeder ook leuk 🙂

 18. Wat een prachtige foto’s de liefde straalt er vanaf!

  Graag doe ik ook mee aan de winactie!!
  Het lijkt me leuk om deze shoot te winnen omdat ik (10 mei) op moederdag ben uitgeteld dus net wel mijn eerste moederdag kan vieren of net niet en nog een jaartje moet wachten hahaha!! ik wil natuurlijk zo veel mogenlijk herinderingen van ons kleintje en gezinnetje vast leggen!
  Een ding is zeker papa heeft wel zn eerste vaderdag!

 19. Ik zou heel erg graag voor moederdag een fotoshoot willen winnen met mijn 2 meiden. Eigelijk omdat we nog nooit een fotoshoot hebben gedaan en het lijkt me super leuk om een paar echte mooie foto’s te kunnen ophangen.. Een herinnering voor altijd! Super gaaf! 🙂

 20. Oh dat lijkt mij zo leuk om te winnen
  Een mooie shoot winnen om mijn zwangerschap vast te leggen samen met onze grote man.
  Leuke actie!

 21. Ten eerste wat een prachtige en natuurlijke foto’s de stijl waar ik persoonlijk het meeste van hou.
  Ik doe graag mee met deze winactie. Ik zou deze fotoshoot graag willen winnen omdat ons meisje in mei een half jaar is maar er is nog maar 1 gezinsfoto van ons gezin daarnaast spreekt de locatie ons heel erg aan mijn vriend is namelijk geboren en getogen in Maastricht daardoor hebben ik kennis gemaakt met het prachtige landschap van zuid Limburg. Natuurlijk vieren wij in mei mijn eerste moederdag en in juni onze eerste vaderdag waardoor het voor ons gezin een geweldig cadeau zal zijn om een prachtig gezinsportret te maken.

 22. Wat een mooie sfeer op de foto’s!
  Dit zou ik ook wel willen met mijn gezin. Daar hebben we graag een ritje naar het mooie zuiden voor over. Dan komen we meteen met onze volkswagen cabrio kever. De trots van mijn vriend. En als we die in onze fotoshoot kunnen betrekken dan zou ik het een hele mooie cadau vinden voor alvast vaderdag ipv moederdag:-) onze kinderen 1,5 en 5 jaar zijn ook dol op oude auto’s dus dat komt helemaal goed.
  met zijn allen mooie op de foto voor een bijzondere herinnering welke moeder wil dat nou niet? Ik ga alvast duimen!!!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!