Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Onze meisjes vakantie in Malaga: deel 1


13 juli 2017


A

Afgelopen week was het zover. Samen met de twee meiden mocht ik een weekje verblijven bij onze vrienden in Malaga. JP kon helaas niet mee, want hij moest gewoon werken. Gelukkig gaan we in augustus wel nog een keertje met hem erbij, dus no worries;). Wat hebben we een fijne tijd gehad. Van het reizen tot aan de uitstapjes, we hebben echt genoten.

Dat we het zo fijn hebben gehad en vele fijne momenten samen beleefden, blijkt ook uit het goede beeldmateriaal. Ik kon jullie gewoon niet teveel onthouden en daarom heb ik besloten een drieluik te maken. Niet 1 vakantievlog, maar 3 zelfs dit keer….Joehhhhoooooeeee!

Vandaag deel 1 waarin je onze heenreis volgt, de aankomst en de eerste twee dagen van de geweldige week. De kinderen vermaakten zich enorm in het zwembad, Lilou was ook heel tevreden ondanks de warmte en we gingen een dagje naar het strand.

Geniet met ons mee van de fijne reis, de zon, ons prachtige verblijf en de gezelligheid. Alle ingrediënten voor een perfecte vakantie. Veel kijkplezier!

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Kun je niet wachten deel 2 en 3 ook te bekijken? Je vindt ze hier:

Onze meisjes vakantie in Malaga, deel 2 

Onze meisjes vakantie in Malaga, deel 3

!Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

8 Reacties op “
Onze meisjes vakantie in Malaga: deel 1

  1. Pingback: Favorites juli ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Pingback: 5 X hoe speelt je kind veilig in de zon ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  3. Wat een heerlijke vakantie! En wat deed Lilou het goed. Wij hebben een dochtertje van zes maanden maar hebben de zomervakantie dit jaar maar overgeslagen omdat we twijfelde met zo’n klein meisje. Als ik zie hoe goed het ook kan gaan heb ik een beetje spijt 😉 Is het huis privé of kun je dat ergens huren?

  4. Heeij Was echt mee genieten met jullie !! WoW zo leuk !!
    Rond de zwarte strepen op je koffer .
    Kan je mss best een gommetje halen die je ook kan gebruiken voor schoenen . Die gommetjes zijn verkrijgbaar in de schoenenwinkel en zijn niet duur en altijd hand !!

    Veel liefs !! X

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!