Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Onze kleine meid alweer twee jaar vandaag!


31 maart 2015


V

Vandaag is het dan zover…onze kleine meid is alweer 2 jaar geworden!

onbekend

Zien jullie deze gave tekening? Deze tekening heeft Mark Dolk van www.verjaardagstekening.nl voor ons gemaakt. Ik ben er helemaal weg van. Vooral de details vind ik helemaal geweldig. Mark maakt tekeningen waarop de jarige geportretteerd staat. Mark heeft hier maxime getekend omringt met al haar verjaardagscadeautjes en zie je ook het schilderijtje aan de wand? Die heeft Mark nagetekend van de foto van Maxime en mij. Verjaardagstekening.nl kun je ook vinden op Facebook en instagram. Volg MAMA to the max vandaag voor een leuke winactie die er aan gaat komen. Verjaardagstekening.nl verloot namelijk een gratis tekening!

Afgelopen zondag hebben we haar verjaardagsfeestje al gevierd. Het was een geweldige dag die we samen met familie en vrienden hebben gevierd. Op instagram heb ik al een paar foto’s geplaatst van afgelopen zondag en vanwege de vele vragen naar uitleg over bijvoorbeeld de taart of de cadeautjes schrijf ik vandaag een uitgebreide blog over haar verjaardagsfeestje. Lees je mee?

Samen met Patty heb ik een thema uitgekozen voor haar verjaardag. We wilden graag de kleuren gebruiken van de MAMA to the max stijl. Veel roze, goud en roomwit. We maakten een eigen verjaardagslinger, een kroon en een heuse candy table.

2. slinger 2

3 kroon

4. candy table

We versierden de woonkamer, haar kinderstoel en het houten tafeltje met de stoeltjes.

’s Ochtend vroeg kwam Huib, onze fotograaf. Huib heeft al vaker fotoshoots voor ons verzorgd. We hebben bij de bevalling al besloten dat we ieder jaar als Maxime jarig is, een aantal professionele foto’s willen laten maken. Zo heeft ze altijd een mooi aandenken aan haar verjaardagen en ik vind het gewoon ook erg leuk om te doen! Ik heb een aantal scenes verzonnen hoe we Maxime mooi kunnen laten fotograferen. Meest doe ik veel inspiratie op via Pinterest. Als je mijn inspiratie voor de verjaardagsshoot wilt zien kun je hier klikken. Dan kom je op mijn Pinterestpagina.

Huib Vintges is een bekende fotograaf die vooral gespecialiseerd is in bruids- en familiefotografie. Ik merk dat ook altijd als ik met hem werk. Met kindjes werken is het lastigste wat er is. Ik kan Maxime niet dwingen om te lachen of stil te blijven zitten, Geduld hebben is dan in dit verband ook echt een schone zaak. Huib is hier een kei in! Hij blijft gewoon heel kalm en probeert Maxime vast te leggen op momenten dat ze het niet doorheeft. Ik was best zenuwachtig en hoopte maar dat ze een beetje zou wennen aan de camera. Dankzij Huib gebeurde dit ook. Ze had op een gegeven moment door dat Huib foto’s maakte en poseerde zelfs voor hem.

Hier alvast een klein voorproefje van de foto’s

5. shoot 1

5. shoot 2

5. shoot 3

5. shoot 4

5. shoot 5

De foto’s van de fotoshoot van afgelopen zondag komen overigens binnenkort ook allemaal op Pinterest. Dus houdt mijn Pinterest in de gaten!

Speciaal voor MAMA to the max heeft Huib een aanbieding lopen. Wil jij je kleintje ook vastleggen? Neem dan eens een kijkje op zijn website Tip: de kinderen krijgen zoveel cadeautjes…je kunt ook geld inzamelen om de fotoshoot te betalen. Je geeft je kind en de hele familie dan eigenlijk een cadeau for a lifetime!

De verjaardagstaart en andere lekkernijen op de tafel zijn allemaal gemaakt door Bread&Delicious. Een authentieke patisserie en boulangerie in Maastricht. Robert Uphoff is meester patissier en ik ken hem via mijn studentenbaantje waar hij patissier was. Inmiddels heeft hij zijn eigen bakkerij samen met zijn compagnon. Bread&Delicous is een begrip in Maastricht. Het is een van de drukst bezochte bakkerijen en staat bekend om zijn traditionele recepturen en eerlijke producten. Mocht je ooit in Maastricht zijn, ga er dan een keertje naartoe. Je kunt er ook iets bestellen en het daar lekker opeten terwijl je letterlijk een kijkje in de keuken neemt, want middels een glazen wand kun je alles volgen.

6. taart 1

6. taart 2

7. lekkernijen 2

7. lekkernijen 1_copy

7. lekkernijen 3_copy

Om 14 uur kwamen de gasten. We hebben genoten van Maxime haar snoetje telkens weer als ze een cadeautje mocht openmaken. De glijbaan die ze van haar lieve oom Guus kreeg was de topattractie haha. Ik geloof dat ze een uur aan één stuk ervan afgegleden is. ’s Avonds was ze kapot moe. Ze viel bij haar opa op de bank als een blok in slaap. Ik heb haar vannacht een paar keer horen praten in haar slaap. Ik denk dat ze alle indrukken aan het verwerken was.

Vandaag is ze naar de opvang tot 12 uur en daarna gaan we er samen met ons drieën nog een leuke dag van maken. Ow ja en op de opvang heeft ze ook een traktatie uitgedeeld. Patty en ik hebben houten stokjes gevuld met fruit en een spekje en die samen verwerkt tot een pauw.

52717aed7fe8d2e4263b76469406f75c

Nu even een kop koffie nemen en even stilstaan bij de bevalling die ik twee jaar geleden heb doorstaan. Blijft toch een speciaal gevoel vandaag als mama zijnde….

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

 

 

Baby- & kinderkleding

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

12 Reacties op “
Onze kleine meid alweer twee jaar vandaag!

  1. Pingback: Deze week deelt Maxime uit: afscheidstraktaties ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Wat een prachtige foto’s, je hebt er zo ontzettend veel werk van gemaakt. Knap hoor, want zelfs al haal je de inspiratie van pinterest, het doen is een tweede.

    Trouwens; gefeliciteerd met je kleine grote meid!

  3. wauw wat heb je alles prachtig gestyled! Zelf hou ik ook van lekker over de top, alleen jammer dat mijn man meer het type ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is’

  4. Leuk geschreven en leuk om te zien hoe Maxime haar verjaardagsfeest heeft gevierd! Ziet er allemaal erg leuk uit!

    En niet te vergeten natuurlijk….
    Maxime, van harte gefeliciteerd met je 2e verjaardag!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!