Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ontspannen bevallen maar niet in een grote groep: Graag!!


26 mei 2016


grote groep bevalling mama to the max
<

Ontspannen bevallen begint in de zwangerschap al. Je bent je aan het oriënteren en misschien wel inlezen. Je leest zoveel over de zwangerschap dat je echt al een hele specialist in het zwanger zijn bent geworden. Daarnaast ga je je verdiepen in een Zwangerschapscursus want ja je wilt je zo goed mogelijk voorbereiden.

En dan zie je, dat de meeste zwangerschapscursussen gegeven worden in grote groepen, vaak in een gymzaal… Voor sommige mensen niet erg, maar veel mensen moeten daar echt niet aan denken. Met 15 zwangeren in een kringetje zitten en dat een paar avonden per week. Brrr…

 

“Nee de zelfbewuste zwangere vrouw kiest voor een gezellige dag, een spoedcursus, waar haar man het ook naar zijn zin heeft”.

 

Mijn man had graag naar deze cursus mee gewild in plaats van op de koude vloer te zitten in de gymzaal, waar toch minder aandacht was door de grote groep. Want zeg nou zelf, de man die zijn vrouw optimaal wil ondersteunen, willen we graag alle technieken leren, zodat wij kunnen ontspannen op het moment suprême.

 

ontspannen bevallen mama to the max

 

In een heerlijk relaxte setting samen met je man naar een leuke Zwangerschapscursus. Echt een dagje uit. In de middag een lekkere lunch en ondertussen alle ins en outs leren. En mocht het weer het toelaten, heerlijk buiten de cursus volgen op de verbouwde woonboerderij.

Echt een feestje, deze Zwangerschapscursus, zeggen de ouders die hier geweest zijn.
Naast het feit dat iedereen hier zich direct op zijn gemak voelt, is het ook een hele praktische cursus. Alle zaken van het begin tot het eind van de zwangerschap en de bevalling komen aanbod. En heb je dan nog geen zin of tijd om in een groep te zitten of naar ons toe te komen dan kan je er ook voor kiezen om thuis de cursus te volgen.

Als een ware VIP de cursus met dat heerlijke huispak aan volgen, zittend op je eigen bank met een kop thee.

Aanstaande ouders die zich beter voorbereid hebben op de geboorte weten heel goed hoe ze de dag van de geboorte voor zich zien. Ze maken de beslissingen voor die dag heel bewust en gaan in gesprek met de zorgverleners om samen te kijken wat mogelijk is.

 

Het aangeven van de geboortevoorkeuren is een belangrijke zaak.

 

Door je wensen op papier te zetten weet je zorgverlener wat je wilt maar weet je man het ook meteen. Die kan op het moment dat er belangrijke beslissingen genomen moeten worden veel beter de keuze maken omdat jij in je ontspanning zit.

 

Maar ook je gedachten “onderschat je gedachten niet”.

 

Door hier al mee bezig te zijn weken voor de geboorte wordt je onderbewuste aangespoord om actief erover na te denken. Het al voor je te zien hoe je het wilt en zo de geboorte te creëren die jullie voor ogen hebben.

 

In mijn volgende blog gaan we dieper op de kracht van onze gedachten in. Verder komt de kunst van het creëren uitgebreid aanbod.

 

Baby- & kinderkleding

Sabine

Blogster Sabine (31jaar) en moeder van twee kinderen (1 en 3)wil jou heel graag inspireren en begeleiden naar een fijne en ontspannen geboorte, samen met de geboortepartner. In mijn eerste bevalling wist ik niet wat mij overkwam en ben ik bij de tweede op zoek gegaan naar een ontspannen bevallen cursus. Ik was zo geïnspireerd hierdoor dat ik alle mama's hiermee in aanraking wil laten komen. Dus wil je graag een fijne en ontspannen geboorte of maandelijks goede tips krijgen hoe je dit bereikt? Sabine neemt je mee in de wereld van ontspanning in de zwangerschap en de naderende geboorte. Want een ontspannen geboorte zorgt voor een relaxte baby. En door is mama en papa weer gebaat bij.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!