Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

ONTDEK MAASTRICHT: een nieuwe rubriek!


10 juli 2017


I

Ik kon er gewoon niet meer omheen….ik word (niet gelogen) per week gemiddeld drie tot vier keer gemaild met de vraag wat er allemaal te doen is in Maastricht. Super leuk natuurlijk om daar antwoord op te geven, maar het ging te veel tijd kosten. Daarom heb ik besloten een nieuwe rubriek te starten: ONTDEK MAASTRICHT, waarin ik alle hotspots, met of zonder kinderen, zal uitlichten. Ben je gewoon benieuwd of van plan binnenkort naar Maastricht te gaan? Houd deze rubriek dan goed in de gaten. De komende weken komen de leukste hotspots of activiteiten online.

ONTDEK MAASTRICHT weekendje weg vakantie zuid-limburg hotspots stedentrip MAMA to the max

Levensgenieters

Wie mij volgt weet dat JP en ik dol zijn op Maastricht. Toen ik klaar was met mijn VWO wilde ik niets liever dan de wijde wereld in trekken. Ik koos Utrecht uit om mijn studie te volgen en had een hele fijne tijd daar. Toch wist ik het na drie jaar zeker, ik wilde terug naar mijn roots, naar mijn prachtige stad Maastricht. Eenmaal terug wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog erg blij mee. Maastricht is mijn stad, de stad waar ik graag vertoef, waar ik mijn meisjes wil laten opgroeien en waar we als gezin iedere dag weer zo genieten.

Vragen

Mijn enthousiasme steek ik niet onder stoelen of banken en daarom deel ik vaak op de blog mooie kiekjes en hotspots in Maastricht. Dat blijft geloof ik niet ongezien, want ik krijg ontzettend veel reacties keer op keer. Maar niet alleen reacties, ondertussen voel ik me zowat een wandelend VVV kantoor. Zo vereerd dat ik me voel, wanneer jullie een tripje plannen naar Maastricht, zo enorm vervelend vind ik het at ik tegenwoordig niet meer kan antwoorden. Ik krijg dagelijks vragen over de leukste plekjes voor kinderen, de beste pizzeria’s, de mooiste boetiekjes, de beste familiehotels, de lekkerste restaurants en ga zo maar door. Echt enorm frustrerend voor mij dat ik al deze vragen dus niet meer kan beantwoorden. Dat zou ongeveer een fulltime baan zijn haha.

Tripadvisor NL 300x250

Oplossing

Heel erg fijn vind ik het dus dat ik nu voor mezelf de perfecte oplossing heb gevonden. Ik ga de komende tijd al mijn kennis en MIJN ideeen, tips, hofspots en favorieten met jullie delen. Ik ben al druk in de weer zoveel mogelijk blogs te schrijven, dus ze zullen snel online komen.

Prominente plek

Op de website krijgt de nieuwe rubriek een prominente plek. In de sidebar van de homepage hebben we een apart item toegevoegd waarin je altijd alle blogs van Ontdek Maastricht kunt terugvinden. Het ziet er zo uit:

Ontdek Maastricht op Instagram

Omdat ik zo van Maatricht houd en deze liefde graag met iedereen wil delen hebben mijn schoonvader en ik de handen in elkaar gestoken. Mijn schoonvader staat bekend in Maastricht als een hele goede fotograaf. Hij doet het weliswaar uit hobby, maar hij krijgt geregeld vragen van professionals of ze zijn foto’s mogen gebruiken. Ik heb die toestemming niet nodig natuurlijk hihi en daarom ga ik zijn mooie foto’s plaatsen op de instagrampagina:

 

Suggesties

Verder moeten jullie me lekker blijven mailen of privé berichtjes sturen via de socials, want hierdoor krijg ik weer nieuwe inspiratie. Juist door alle vragen krijg ik echt zin een nieuwe blog te schrijven. Dan weet ik zeker dat tenminste één iemand er baat bij heeft, haha.

Heb je zelf suggesties voor hotspots in Maastricht? Laat het ons weten in de comments.

Wie is er al eens in Maastricht geweest of heeft het op z’n wishlist staan? Hopelijk kan ik  wat extra tips geven. Veel plezier bij het lezen van deze nieuwe rubriek!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!