Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ontdek de nieuwe BH-lijn van Triumph


23 maart 2016


<

Onlangs mocht ik naar de lancering van de nieuwe BH-lijn van Triumph: de MAGIC BOOST lijn. Ik had erg hoge verwachtingen, want ik las in het persbericht al over deze nieuwe lijn met de eerste beugel die niet van metaal is gemaakt. De MAGIC BOOST lijn, de nieuwe lijn van Triumph, is vooral vernieuwend en indrukwekkend vanwege de magic wire technologie. Maar daar vertel ik zo nog wat meer over.

De Magic Boost lijn is geïntroduceerd voor de vrouw die haar borsten graag weer in de vorm wil hebben waar ze het meest trots op is.

Borsten veranderen in iedere fase van je leven. Dit kan bijvoorbeeld komen door gewichtsverlies, gewichtstoename, hormonen of na de bevalling. Het kan zijn dat je niet meer zo tevreden bent met je borsten als voorheen. Met de nieuwe lijn van Triumph komen jouw borsten weer in de perfecte vorm terug. De campagne heet niet voor niets Reclaim Your Shape; eis je (mooie) vorm weer terug.

Magic Boost

Triumph, borstvoeding moeder borsten lingerie corrigerend triumph MAMA to the max

triumph MAMA to the max

Dit is de Shape Up

 

triumph MAMA to the max

Helemaal in love met deze Shape Up Magic Boost BH

 

Triumph deed onderzoek naar de grootste redenen van vrouwen waarover ze ontevreden zijn als het om hun boezem gaat. Het meest ontevreden zijn vrouwen over de grootte, de vorm of hun decolleté.

Als ik aan shapeware denk, dan denk ik meestal aan panty’s met zo’n corrigerend broekje, corrigerend ondergoed, van die broekjes die uitzien als sportbroekjes en dan zo lekker onelegant onder je zomerjurkje zitten. Triumph komt dit jaar met een BH-lijn die uit drie verschillende BH’s bestaat. Alledrie de BH’s hebben hun eigen functionaliteit.

De Push up BH werd geïntroduceerd in de jaren ’90 en geeft extra decolleté. De borsten worden vanaf de zijkant als het ware omhoog gedrukt.
De Lift up lift van onder naar boven en is geschikt voor vrouwen met een kleinere cup. De borsten lijken dan een stuk voller.

En nu komt Triumph dus met nog een functionaliteit. Een BH die een andere vorm kan creëren: de Shape up. Deze verdeelt de borsten opnieuw en zorgt ervoor dat door de natuurlijk ronde borsten die worden gevormd een mooi, natuurlijk silhouet ontstaat.

Op dit moment zijn de drie verschillende BH’s te verkrijgen in huidskleur en een lichtpaarse kleur die geïnspireerd is op de mooie paarse orchidee bloem.

 

Triumph borsten magic boost borsten corrigerend MAMA to the max

 

Als je moeder bent geworden kan je zelfvertrouwen veranderen in relatie tot je borsten.
Triumph onderzocht dat 40 procent van de moeders minder gelukkig (niet ongelukkig!) is met de boezem, dan voordat ze kinderen kregen.
Ruim meer dan de helft van de vrouwen zegt dat ook nog eens de vorm is veranderd.

Ikzelf heb na de zwangerschap de stevigheid van mijn borsten verloren. Ook zijn mijn borsten niet meer zo rond als voorheen. Ik verlang ook vaker terug naar mijn borsten van voor de bevalling. Het is voor mij dan ook belangrijker geworden om een goede BH te vinden.

 

triumph borsten BH magic boost MAMA to the max

 

We mochten allemaal de drie verschillende BH’s proberen en al gauw werd duidelijk dat de shape-up BH van de Magic Boost collectie mij als gegoten zit. De BH zorgt ervoor dat mijn borsten de strakheid en stevigheid terugkrijgen die ze voorheen ook hadden. Ook voelde ik gelijk het verschil van de Magic wire beugel. Deze flexibel en zachte beugel is geïntroduceerd in 2014. Hij geeft hetzelfde effect en ondersteuning als de metalen beugel, maar deze zit fijner omdat deze niet drukt tegen het lichaam. Ik ben er erg enthousiast over en wil eigenlijk nu nooit meer een metalen beugel! Je moet het echt zelf eens ervaren, dan voel je hoe comfortabel deze BH zit!

 

triumph MAMA to the max

 

triumph MAMA to the max

 

Try & love it!

Goed passende lingerie geeft een boost aan je zelfvertrouwen en met de Magic Boost lijn krijg je je mooie jeugdige borsten terug!

Triumph gaf nog even een gouden tip mee: laat iedere keer als je een BH koopt je omvang opnieuw opmeten. Je lichaam verandert continu en dus ook je omvang of de grootte en vorm van je borsten. Het kost niets en je weet wel iedere keer dat je de juiste maat hebt gekocht. Bekijk hier de prachtige Magic Boost lijn van Triumph!

Vind jij het ook belangrijk dat je een mooie BH hebt die ook nog eens lekker zit? Of heb jij andere eisen of wensen voor de perfecte BH? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de comments.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen.

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
Ontdek de nieuwe BH-lijn van Triumph

  1. Ik denk dat vrijwel iedere vrouw na de bevalling een periode heeft waarin ze zich minder “heppie” voelt met haar lichaam. Lelijke buik en als ( nee ik ben niet trots op de zogenaamde verdiende strepen) Toppunt van vrouwelijkheid voor vele zijn de borsten. Je hele zelfbeeld en zelfvertrouwen kan hierdoor even uit balans zijn. Fijn dat deze bh’s daar voor een deel een einde aan maken.. Maar hé, een goed begin is het halve werk toch ?. Shop ze! Ik ga ze straks bestellen;)

    • Zo denk ik er ook over Roxanne. Ik weet zeker dat deze BH’s een goede toevoeging zijn en zorgen voor een beetje extra vertrouwen in je zelf. Liefs Marjon

  2. Ziet er comfortabel uit! Eisen aan het bh heb ik niet, hij moet gewoon in een keer lekker zitten anders dan gaat het nooit voegen. Ik vind het wel leuk als je een patroon heeft ipv effen gekleurd.

    • Ik kan je zeggen deze BH’s zitten echt goddelijk. Je voelt hem bijna niet zitten en een grote plus je zit de BH ook niet zitten onder shirtjes. Liefs Marjon

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!