Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

DIY

‘Online inpakworkshop’


20 december 2016


A

Als je je cadeautjes met zorg hebt uitgezocht, wil je ze natuurlijk ook extra feestelijk inpakken. Want als het goed is liggen ze een tijdje onder de boom. En een mooi ingepakt cadeautje staat natuurlijk extra feestelijk.

Benodigdheden:

  • Papier (blanco of bruin kraft papier)
  • Touw of lint
  • Schaar
  • 40 cm. vilt (dikke kwaliteit)
  • Splitpen
  • Centimeter
  • Gaatjestang

Hoe makkelijk het is om een cadeautje mooi te verpakken zònder plakband, zie je in onderstaand filmpje.

De strik waarmee het cadeautje wordt verpakt in het filmpje maken we eerst:

Stap 1

Je tekent de ‘mal’ na zoals deze of de foto staat afgebeeld. De strik is hier ongeveer 37 cm lang en 7 cm breed.

Precies in het midden maak je een gaatje met de gaatjestang (hier komt later het splitpennetje doorheen). Verder maak je nog 2 gaatjes op het smalste stuk van de strik (ook weer om het splitpennetje doorheen te steken, zie de foto) Je steekt de splitpen dan van voren in, plooit de uiteinden, zodat de andere gaatjes bij de splitpen uitkomen.

Stap 2

Nu je stik af is, leg je deze klaar naast het in te pakken cadeau, samen met het touw of lint en het papier. In het fimlpje zie je precies hoe je het cadeau mooi verpakt zònder plakband en mét een feestelijke strik:

Liefs
Lynn & Liza

 

De Rozijntjes

Ooit begonnen met unieke items voor kinderkamertjes en originele geboortekaartjes, maar inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Want naast lief babyspul, hebben we ook genoeg leuks voor de grote mensen en zijn onze coole kaarten en posters leuk om zelf te houden, maar vooral ook om te versturen of cadeau te doen. Alle producten zijn zelf door ons bedacht en gemaakt. In Atelier Rozijntjes ben je elke week welkom met je eigen ideeën en ga je zelf aan de slag om mooie made-by-me producten te ontwerpen, meubeltjes te restylen of lieve cadeautjes te maken. We helpen je super graag.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!