Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Onderweg met VTech


25 juli 2019


tips autoreis met kinderen vakantie magibook vtech speelgoed mamatothemax v5
<

Wij gaan deze zomer richting de Belgische kust en hoe bereiden we ons daar op voor? Nou…. watik nu toch weer ontdekt heb samen met de meisjes, ik word er zó blij van! Een lange autorit met kinderen kan moeilijk zijn, maar dankzij deze producten VTech voorzie ik weinig tot geen problemen meer. Ik vertel je alles in deze blog!

Lees ook:
AND THE WINNER IS… [VTECH JULI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Zucht… Een lange autoreis

Veel ouders zien er tegenop, zo’n lange autoreis. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik dat ook vaak gedaan heb. Gelukkig hadden we altijd leuke tips om de kindjes te vermaken. Maar, als trotse ambassadrice van VTech, heb ik ook eens gesnuffeld wat de meest ideale producten zijn om mee te nemen op vakantie! Naast dat is het ook nog eens super educatief is en leren ze spelenderwijs ontzettend veel. Maar wat neem je nu mee op vakantie? Vaak is speelgoed is groot of voorzien van veel verschillende onderdelen, maar ik heb voor Maxime en Lilou nu iets heel leuks gevonden!

tips autoreis met kinderen vakantie vtech speelgoed mamatothemax

DigiArt voor Lilou

Lilouke’s favoriet voor onderweg is toch wel het DigiArt bord. Ons kleine meisje wordt helemaal gelukkig als ze aan de slag gaat! Je kunt namelijk stap voor stap kleurinstructies volgen als je 1 van de 50 kleurplaten toevoegt aan het bord. Het bord herkent de kleurplaat en helpt jouw creatieve kant nóg meer door aanwijzingen te geven. Daarnaast leer je ook nog eens meer dan 70 dieren, voorwerpen of vormen te tekenen.

Ik merk dat het Lilou het erg leuk vind om te leren kleuren en tekenen. Het zal VTech niet zijn als het niet wordt versiert met prachtige melodietjes, kleuren en extra downloads. Het is ideaal om in de auto te gebruiken, maar ook helemaal handig om mee te nemen. Op het strand, tijdens de autorit of ’s avonds na een drukke dag heerlijk was educatieve ontspanning.

tips autoreis met kinderen vakantie digiart vtech speelgoed mamatothemax

Maxime gaat voor haar Magibook

Mijn grote meid is zo dol op het MagiBook van Vtech! Ik kan me er wel in vinden, het doet me namelijk denken aan het spel wat ik vroeger speelde; Elektro. Kennen jullie dat? Dit MagiBook is een interactief en educatief systeem dat compleet aansluit bij de ontwikkeling van het kind. Het is vooral super handig tijdens de eerste echte voorbereidingen op school.

Maxime wordt heel erg vrolijk van de kleurtjes en melodietjes. En wat ze écht geweldig vindt: de stickers! Samen met haar “magische pen” tikt ze op alles wat ze ziet in het boek. Op een speelse manier maakt ze kennis met vormen, kleuren, cijfers, dieren en nog veel meer! En voor de ouders: mocht je even geen zin hebben in het geluid, er zit dus een koptelefoonaansluiting bij, handig! Elk boek bevat 32 geïllustreerde bladzijdes, 3000+ interacties en 40+ activiteiten. Kortom, Maxime is er deze vakantie zeker zoet mee!

tips autoreis met kinderen vakantie magibook vtech speelgoed mamatothemax v2

Voor iedereen: een hele fijne zomervakantie!

Mijn meisjes raken thuis niet uitgespeeld met hun favoriete speelgoed van dit moment, daarom hebben JP en ik ervoor gekozen om zowel de DigiArt als het MagiBook mee te nemen op vakantie. Ideaal voor in de auto! Op spelenderwijs ontdekken, leren en genieten is toch wat ons als ouder gelukkig maakt.

Hoe hou jij je kindjes zoet tijdens de vakantiereis? En waar ik vooral benieuwd naar ben: wat vind jij het aller belangrijkst als het gaat om speelgoed voor kinderen? Wie weet heb jij wel een super goede tip voor ons! Deel het in de reacties op social media! 

Veel liefs,

Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!