Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Ik mag het eindelijk met jullie delen…!


8 juni 2017


D

Deze blog begin ik op het puntje van mijn stoel…zo verheugd ben ik jullie dit nieuwtje vandaag te mogen brengen. Het is toch wel een kers op de taart en ik voel me zeer vereerd hiervoor gevraagd te zijn. Ik doe natuurlijk iedere dag waar ik zo van hou: mijn tips, ideeën en ervaringen delen met jullie omtrent het moederschap. Ik probeer zoveel mogelijk te inspireren door mijn lievelingsmerken en producten te laten zien. Mijn enthousiasme is niet onopgemerkt gebleven. Ik ben benaderd door een van mijn lievelingsmerken en daar vertel ik vandaag alles over.

Ik had een afspraak

Vorige week werd ik uitgenodigd door de directrice van Puckababy, Sandra Bottram. Ze was al een poosje op de hoogte ervan dat Maxime en Lilou echte Puckababy meisjes zijn en ze wilde graag eens afspreken. Ik deelde ’s ochtends nog een mooie insta storie, waarin ik zei: “zo naar mijn afspraak, benieuwd waar ik naartoe ga?” Ik wilde eigenlijk vrij snel daarna posten waar ik was en met wie, maar dat bleek even iets moeilijker te zijn, haha. Ik kreeg allemaal privé berichtjes van jullie waar ik dan was, maar ik kon helaas niets vertellen. Ik moest het nieuws nog even stil houden, maar daarnaast was ik ook helemaal overdonderd en positief verrast. We hadden een hele gezellige lunch in Eindhoven en na de lunch kwam Sandra met de grote vraag…

Ik mag het eindelijk vertellen

Nou, daar gaan we dan! Met de nodige trots mag ik vertellen dat ik me vanaf vandaag Ambassadrice voor Puckababy mag noemen. Wat dat precies inhoudt? Ik ga Sandra helpen bij haar grote missie in dit leven: kindjes fijner en rustiger laten slapen. Ik kan niet wachten deze reis met haar te beginnen. Jullie weten inmiddels wel hoe wij nooit zonder de Puckababy slaapzakjes zouden kunnen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn meisjes zo enorm goed slapen omdat we vanaf het eerste moment gestart zijn met de Puckababy piep. De geborgenheid van inbakeren, maar lang niet zo strak als bij een wikkeldoek.

Ambassadrice

Zoals je hierboven al leest hoef ik maar uit eigen ervaring te spreken wanneer ik Puckababy een warm hart toedraag. Dat is ook wat een ambassadrice doet. Ik deed het natuurlijk al, maar ik zal nu nog meer mijn best doen alle zwangere mama’s te vertellen over Puckababy, zodat ze net als ik enorm geholpen zijn bij het in slaap brengen van je baby’tje.

 

Nieuwe collectie

Hebben jullie de nieuwe collectie van Puckababy al gezien die onlangs geïntroduceerd is?

puckababy slaapzak inbakeren newborn misthave ten collection MAMA to the max

Ik ben weer eens helemaal verliefd. Lilou is nu zes maanden oud en mag langzamerhand naar de The BAG overstappen. Ik merk alleen dat ze erg gehecht is aan de mini. Ik probeerde zondag tijdens een middagslaapje de zijkanten open te ritsen en haar armpjes buiten de slaapzak te leggen, maar ik was de trap nog niet af of ze schreeuwde alles bij elkaar. Ze was echt over d’r toeren. Ik deed snel haar armpjes weer naar binnen gedaan en de ritsjes dicht en ja hoor, ze sliep gelijk. We gaan het dus rustig afbouwen. Maar zodra dat het afbouwen lukt dan kan ik niet wachten de nieuwe BAG te gebruiken. Wat is ie mooi!

 

Wie is ook zo’n Puckababy fan? Of ben je fan geworden doordat ik vaker onze positieve ervaringen heb gedeeld? En psssst…hou de site goed in de gaten er komt een winactie aan!!!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

19 Reacties op “
Ik mag het eindelijk met jullie delen…!

 1. Wat leuk, gefeliciteerd! Hier ook groot fan van Puckababy! Met onze oudste veel problemen gehad met slapen (toen kende ik puckababy nog niet). Dus we waren op het ergste voorbereid na de geboorte van onze dochter afgelopen februari. Na de kraamweek de piep aangeschaft en ze sliep meteen alle nachten door. Ze is nu 3,5 maand en de piep is inmiddels te klein geworden, dus zijn we overgestapt naar de newborn bag. Dat ging meteen goed! Hier hebben we de mini dus niet nodig. En de 4 seasons bag hangt hier ook al klaar in de kast. Wat een heerlijke slaapzakjes, wij kunnen niet meer zonder!

 2. Super zeg! Gefeliciteerd.
  Hier ook een groot fan van Puckababy! Het was even zoeken, maar toen we de puckababy hadden gevonden was de rust wedergeboren!

 3. Bij de eerste heb ik van iemand een puckababy te leen gehad om te kijken of het iets was voor onze onrustige slaper. Bij nummer twee zijn we er meteen mee begonnen. En nu vertel ik iedereen over de puckababy. Iedereen zou hier vanaf moeten weten!!! Fijn zo’n goede ambassadeur erbij!!! Veel plezier 🙂

 4. Wat een eer Gefeliciteerd.
  Hier een tweedehands puckababy gehad. In het begin veel gebruikt.
  Deze maand komt tweede Spruitje ter wereld. Maar hebben geen puckababy piep…Wat is de nieuwe collectie mooi!!! We dingen graag mee met de winactie.
  Misschien weer nodig!

  Waar kan ik meedoen?

 5. Wauw! Wat gaaf! Mijn zoon slaapt ook heerlijk in zn puckababy! Zou nooit meer zonder willen!
  Heel veel plezier met deze geweldige uitdaging!
  Liefs!

 6. Wat onontzettend leuk!! Van harte gefeliciteerd Hier waren er ook super grote fan van puckababy! Vanaf het begin sliep ze heerlijk tot ze over moest naar de “gewone” slaapzak. Helaas slaapt ze tot op heden nog niet door..Maar ook bij baby no.2 mocht die er ooit komen beginnen we gewoon weer met pukckababy.

 7. Super leuk!
  Ik heb zelf nog geen ervaring, maar ik hoor alleen maar positieve verhalen!
  Is zo’n puckababy niet te warm in de echte zomermaanden ?? (Met 25+ bedoel ik dan)

 8. Hier ook een puckababy piep gehad voor de 1e maar helaas was dat nog niet voldoende en zijn we over moeten stappen op de swaddle .
  Over 10 weken ongeveer komt ons meisje en dan weer een poging wagen

 9. Ik ben ook een fan! En gebruik ze ook bij ons op het kdv waar ik werk. Ze zijn echt ideaal! En gefeliciteerd. Leuk zeg!

 10. Wat leuk!
  Mijn meisje sliep ook zoveel beter met een puckababy! En ons pasgeboren zoontje ligt nu in de roze piep te slapen .
  Als mensen vragen naar welke aankoop we ze aanraden dan zeggen we altijd de puckababy!

 11. Pingback: WEEKVLOG #3: Lilou een half jaar oud & een groot nieuwtje ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

 12. Wat gaaf! Van harte gefeliciteerd! Ik heb vanmorgen zitten tikken onder je andere bericht dat ik helemaal overstag ben gegaan voor de puckababy door jouw enthousiasme. Ik ga de winactie in de gaten houden hoor!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!