Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

EEN NIEUWE STAP | WEEKVLOG #3


25 april 2019


een nieuwe stap nemen weekvlog mamatothemax
<

Mijn eerste tweewekelijkse vlog is live! Wat is er weer veel gebeurd, zo kreeg ik bezoek van een stijl – en kleurconsulente, had ik een infomiddag over de oliën in Utrecht en bracht ik een bezoekje aan een nieuw hotel in Maastricht: Monastère. Ik ben erg blij met de keuze die ik heb gemaakt om minder te gaan vloggen en heb zo ook ruimte gecreëerd om mezelf te ontwikkelen. En dat resulteerde in een hele fijne afspraak met: mijn coach! Zo blij dat ik iemand gevonden heb die mij gaat helpen met alle ontwikkelingen die nu spelen binnen MAMA to the max. Het is een avontuur en daar neem ik jullie in mee.

Lees ook:
WEEKVLOGS: IK HEB EEN BESLISSING GENOMEN | WEEKVLOG #2

Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #1: Het originele kinderfeestje van Maxime

Veel liefs,

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
EEN NIEUWE STAP | WEEKVLOG #3

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!