Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Sporten doe je in stijl met goede kleding


1 september 2016


extreme light beha triumph bewegen sporten zwanger sportkleding MAMA to the max
Z

Zoals je vorige week hebt kunnen lezen gaat het roer helemaal om. Ik ga personal training lessen nemen om fit te blijven en om mijn gewicht een beetje in de gaten te houden. Wil je mijn motivatie voor het in de hand nemen van een personal trainer nog eens lezen of heb je dat even helemaal gemist? Lees het artikel dan nog eens hier. Feit is dat mijn normale sportkleding, met mijn mooie ronde en gezonde zwangerschapsbuik, niet meer past. Een goede reden om me voor mijn eerste personal training les in een nieuw sportjasje te steken.

Een nieuwe sportoutfit


Ik heb nog geen echte sportbroek en een bijpassend truitje, maar wat ik wel al heb gevonden is een goede sportbeha. Mijn cupmaat is inmiddels alweer flink geëxplodeerd. Ik ging naar de winkel van Triumph in Maastricht en daar hebben ze mijn omtrek even gemeten. Ik ben maar liefst van 75B naar 80D gegaan. Ik merk het ook echt, want ik kan mijn gewone beha’s niet meer aan. Daarnaast heb ik sinds dag één van de zwangerschap hele gevoelige borsten en dat merk ik heel goed tijdens het sporten.

triumph sporten bewegen beha sportkeding MAMA to the max

De nieuwe sportlijn triaction by Triumph

Wat ik nu nodig heb is een beha die mijn mooie boezem de juiste ondersteuning geeft zodat alles op z’n plek blijft zitten tijdens het sporten. Ik maakte kennis met de nieuwe sportlijn: triaction by Triumph. Met de fashionable prints en extreme support, perfect dus voor mijn alsmaar groeiende en zwaarder wordende borsten.

sporten bewegen afvallen triumph sportlijn beha MAMA to the max

Even wat meer over de nieuwste sportbeha’s van Triumph. De nieuwste collectie heet:

triaction Dynamic LITE® Autumn/Winter 2016 3D

Deze sportbeha’s zijn ideaal voor mij op dit moment want ze zijn speciaal gemaakt voor extreme ondersteuning en comfort. Maar ook als je niet zwanger bent is deze nieuwe sportlijn ook zeker heel geschikt. De behalijn is namelijk ontwikkeld voor iedere vrouw en voor iedere sport.

Met drie nieuwe modellen, allen uitgevoerd met de 3-D technologie voor extreme ondersteuning en lichtheid, verzekert Triaction dat iedere vrouw de perfecte beha kan vinden, passend bij haar workout.

De drie beha’s zijn verkrijgbaar in verstelbare pasvormen:

Hybride Lite P

De Hybrid Lite P sportbeha vormt de vrouwelijke rondingen met licht gewatteerde spacer-cups en zorgt voor een uitzonderlijke ondersteuning, extreme lichtheid en comfort tijdens uiteenlopende activiteiten, van joggen tot kickboksen. De beha heeft niet alleen een uitstekende vochtregulatie en is ademend, hij is ook onzichtbaar onder kleding.

 

IMG_0834

Extreme Lite N

De Extreme Lite N sportbeha is ultra-lichtgewicht en heeft geen vulling of beugel. De beha volgt daardoor de natuurlijke vorm van het lichaam. Dankzij de verstelbare en multidimensionale bandjes en trendy details, biedt het ontwerp zowel ondersteuning, comfort als stijl, of je nu kiest voor een spinningklas of krachttraining.

triumph beha MAMA to the max      image1

Control Boost F

De Control Boost F sportbeha heeft een feilloze pasvorm voor dames met een vollere cup. Een rits aan de voorkant maakt het gemakkelijk om de beha aan en uit te trekken. De racerback zorgt voor comfort en de stevige band onder de borsten en de zijpanelen bieden de perfecte ondersteuning. Van een snelle run tot een ontspannen yoga klas, de Control Boost F is ontworpen voor alle training niveaus.

control boost triumph sporten bewegen zwanger sportkleding beha MAMA to the max

Mijn keuze

Samen met de verkoopster van Triumph kwam ik tot de conclusie dat de Extreme Lite N voor mij op dit moment het meest geschikt is. De Extreme Lite N biedt niet alleen een hele goede ondersteuning, die ik nu ook zo nodig heb, hij zit ook nog eens superrrr lekker. Door de 3-D technologie merk ik dat mijn borsten echt in een zacht bedje liggen als het ware. De gevoeligheid is gelijk verdwenen. Ook heb ik een paar keer op en neer gesprongen en bleven mijn borsten opvallend goed op hun plek zitten. Ik denk dat ik de beha ook vaker zo ga dragen, haha want ik merk gelijk de verlichting in mijn rug.

extreme light beha triumph bewegen sporten zwanger sportkleding MAMA to the max

Ik ben in iedergeval klaar voor mijn eerste training. Ik weet zeker dat ik door de triaction sportbeha een goede ondersteuning krijg. En wat is het gezegde ook alweer:

een goede voorbereiding is het halve werk

 

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je jezelf ook eens trakteren op een goede sportbeha? Triumph geeft tijdens een korte introductieperiode met onderstaande voucher 10 euro korting op een Triaction lijn. Klik op ‘voucher downloaden’ hierbeneden om  gebruik te maken van de eenmalige korting. Je kunt de voucher inwisselen in de Triumph winkels en andere triaction verdelers!

 

Schermafbeelding 2016-08-07 om 16.07.35

 

 

Heb jij al een goede sportbeha? Of ben je wel toe aan een nieuwe? Ik geef snel een update hoe het bevalt bij mijn personal trainer!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen. #Triaction #ByTriumph
Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Sporten doe je in stijl met goede kleding

  1. Pingback: Bootcamp voor het hele gezin - MAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!