Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Online: november outfit, casual but classy


11 november 2015


<

outfit

Vandaag deel ik een outfit met jullie die ik graag door de week draag als ik afspraken heb. Het is een casual outfit met een chic tintje. Ik vind het fijne eraan dat je het makkelijk kunt dragen met platte schoenen maar met pumps krijg je een iets vrouwelijker effect. Hierboven heb ik er een tussenjas op aan. De jas is van de vorige najaarscollectie van Massimo Dutti. Ik houd van de lengte die net onder de heupen valt. De capuchon maakt dat de jas een speels effect krijgt.

outfit

Doordat de outfit verder vrij basic is vind ik het altijd leuk een aantal catchy details toe te voegen. Het tasje van Longchamp neem ik graag mee op pad. Er past niet veel in maar daardoor kan ik ook geen overbodige dingen meenemen naar afspraken. De pumps kocht ik bij de Bijenkorf en zijn van Tommy Hilfiger. In Maastricht is het vrij moeilijk om op hakken te lopen vanwege de vele straatjes die betegeld zijn met kinderkopjes. Je blijft snel haken met je hakken in de voegen. Deze pumps lopen echter als sloffen daardoor is dit ook een paar welke ik wel regelmatig draag. Ik heb gekozen voor donkerblauw en niet zwart, omdat ik dat iets chiquer vind en zwart gelijk zo hard is. De leren riem is van een modeboetiekje in Maastricht, Le Marais. Doordat de riem zo simpel is kun je hem juist op veel kleding dragen. Daarnaast schenk ik ook altijd aandacht aan mijn sieraden. Ik heb vandaag gekozen voor een armbandje met allemaal verschillende kleuren kraaltjes. Doordat sommigen glimmend zijn krijg je een opvallend effect. Mijn Chopard armband ernaast kennen jullie denk ik wel al. Die draag ik zo vaak mogelijk, dus het liefst iedere dag. Ik ben op het moment heel blij met de ring die ik draag. Ik mocht deze uitzoeken tijdens het business mom event van Friends of the Brands afgelopen maand in The Harbour Club in Amsterdam. Beringtime nam ons mee in de wondere wereld van de sieraden. Dit concept is echt super want je kunt je eigen ring samenstellen. Ik koos voor staal aan de buitenkant en een rosé gouden ring in het midden. Ben er echt verliefd op!

outfit

De crèmekleurige blouse is van Zara en door de dunne stof valt de blouse heel losjes om je middel. De jeans die ik vandaag aan heb is van 7 for all Mankind. Ik ben dol op de spijkerbroeken van dit merk want ze hebben voor mijn figuur een perfecte pasvorm. Let hieronder op de details op de broekzakken. Door de glimmende strepen krijgt je achterste ook nog een accent haha.

outfit

Het blazertje is van Promiss. Ik koop daar niet vaak iets maar ik liep er vorig jaar een keertje binnen (met mijn moeder) en toen scoorde ik dit pittige velours donkerblauwe jasje. Het zit heel lekker en ik kan het dragen op zowel jurkjes, rokken als broeken.

Zoals jullie inmiddels ook wel weten ben ik echt een sjalenmens. Het liefste zou ik met 30 graden nog een sjaal dragen;). Ik ben dan ook helemaal in mijn nopjes met dit seizoen en voor mij is ie dan ook een echte musthave. Door jullie vandaag twee sjaals te laten zien op dezelfde outfit zie je hoe bepalend de sjaal eigenlijk is. Het kan je hele look veranderen. Hierboven koos ik voor een drukke print met als hoofdkleuren blauw en geel. Ik kies deze sjaal als ik in een iets drukkere mood ben. Hij valt namelijk wel op.

En hier beneden zie je een panterprintje. Ik ben dol op deze sjaal. Door de natuurlijke tinten kan ik deze sjaal op veel basic outfits combineren en krijgt deze hierdoor toch een typerend tintje.

Outfit

Ben benieuwd wat je van deze outfit vindt! Houd je ook van spijkerbroeken gecombineerd met een blazertje erop? Het is in ieder geval mijn lievelingscombinatie.

 

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!