Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG: met mijn nieuwe camera


3 februari 2016


vlog outlet maasmechelen shoppen moeder kind dochter MAMA to the max
E

Eindelijk na maandenlang speuren hebben mijn nieuwe camera en ik kennis gemaakt. Afgelopen woensdag was het zover. De btw kortingsdagen bij de Mediamarkt waren van start gegaan en ik was natuurlijk een van de duizend gekken die daar om 18 uur naar toe ging. Ik wist al precies waar de camera stond want ik ben, zo’n deusje als ik ben, al vaker gaan kijken. Omdat hij vrij prijzig is, heb ik er wel even voor moeten sparen. Maar afgelopen woensdagĀ was het dan zover. Ik kreeg 21% btw korting en dat maakte het ineens heel interessant. Zie hier mijn nieuwe aanwinst:

canon powershot MAMA to the max camera foto mediamarkt

Canon Powershot G7 X

Ik heb de accu de dag erna meteen opgeladen, nog een cameramapje gekocht voor eromheen en daarna kon ik niet wachten om vrijdag gelijk een dagje te vloggen voor jullie.

 

We gingen naar peuterdansen, gezellig koffie drinken met mijn schoonmoeder, naar de outlet in Maasmechelen en daarna bracht ik nog een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste.

 

Kijk je mee? Klik op de foto.. of hier!

instagram

 

 

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd al eerste op de hoogte van de laatste video’s.

 

Liefs,

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
VLOG: met mijn nieuwe camera

  1. Dankzij jouw gezellige blog ben ik meteen op zoek gegaan naar een schoonheidssalon bij mij in de buurt en gevonden! Binnenkort ga ik kennismaken en genieten van een fijne behandeling. Voor het eerst in jaren (shame on me!) En omdat ik Maxime zo leuk zag dansen heb ik voor mijn jongste een proeflesje peutergym geboekt! Erg benieuwd naar! Helaas niet met tutu’s, maar die denken we er gewoon bij! šŸ˜‰
    Dankjewel, net het duwtje wat ik nodig had! Ik vind het echt heel leuk om te zien hoe een andere mama haar dag doorbrengt met een kleine meid.

Deel je ideeƫn

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!