Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Het nieuwe favoriete speeltje voor Lilou


6 april 2017


fisher-price baby peuter speelgoed speeltje activity krokodil fisher-price speelgoed baby MAMA to the max
O

Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat! Ons meisje is al 4 maanden, bijna niet te geloven, toch? Ze groeit zowel fysiek als geestelijk enorm goed. We zitten nu in een hele leuke fase. Ze is bezig met het verkennen van de wereld om haar heen. Iedere dag opnieuw zie ik haar weer iets nieuws ontdekken. Zo kon ik van de week bijvoorbeeld al “kiekeboe” met haar spelen. Zo leuk om dat schattige lachje te horen! Ik ben nu op zoek naar de eerste speeltjes waar ze zich mee bezig kan houden. Zo kreeg ik onlangs de Activity Krokodil toegestuurd van Fisher-Price en die is op dit moment grote favoriet! Benieuwd waarom je deze echt moet aanschaffen voor je kleintje? Lees het snel.

activity krokodil fisher-price speelgoed baby MAMA to the max

Hoeveel kan je baby zien?

Hoe zit dat nou ook alweer met de oogjes van een newborn? Ik zocht het op: Als pasgeborenen ziet een baby vrij weinig. Hij kan sowieso niet scherp zien of kleuren onderscheiden. Ook kan hij absoluut geen details zien. Wat hij wel kan is contrasten zien. Het verschil tussen bijvoorbeeld zwart en wit zien is duidelijker. Na een aantal weken, zo rond vier weken, kan je kindje voorwerpen volgen die niet al te ver van zijn gezicht getoond worden. Nog ietsje later, zo rond 6 weken, kan hij als eerste de kleur rood onderscheiden en daarna komt groen. Als laatste is ook de kleur blauw te zien, maar omdat deze voor een baby erg op zwart lijkt is dat wat moeilijker. Meestal onderscheiden ze blauw en zwart rond de zes maanden. Na precies 12 maanden heeft een baby hetzelfde gezichtsvermogen als een volwassene.

Lilou is nu ruim vier maanden en kan met beide ogen gecoördineerd naar één punt kijken. Het onderscheiden van kleuren en details lukt haar nu ook steeds beter. Wist je dat voor een baby het spreekwoord geldt: “oefening baart kunst?” Door veel te oefenen met je kleintje zullen ze meer details gaan zien.

Activity krokodil van Fisher-Price

Ik kreeg onlangs de Activity Krokodil van Fisher-Price thuis en die was gelijk favoriet bij Lilou. Iedere keer als ze haar nieuwe vriendje ziet, probeert ze er heel geconcentreerd en gericht naar te kijken. Ze kan de krokodil nog niet zelf vasthouden, maar des te leuker is het om samen met haar en het diertje te spelen. De Activity Krokodil stimuleert de ontwikkeling van de ogen omdat hij bestaat uit verschillende felle kleuren.

Wat vindt een baby nog meer fijn?

Ik snap wel dat Lilou gek is op d’r krokodil. Baby’s houden ervan verschillende structuren en stofjes te kunnen voelen. De krokodil is gemaakt van interessante materialen, zoals pluche en knisperstof, die de tastzin stimuleren.

Aan de krokodil hangt een rammelaar en een klingelbal die de luistervaardigheid bevorderen. Lilou vindt de klik-klak geluidjes en knispergeluiden erg interessant. Ik hoef er maar mee te bewegen of er komt alweer een grijns op haar gezichtje. Het bijtspeeltje is ideaal voor de doorkomende babytandjes in de nabije toekomst.

Verder vind ik de ring erg fijn die eraan zit, want daardoor kan ik ‘m aan de kinderwagen hangen en hoef ik niet bang te zijn dat we deze onderweg kwijtraken. In de box kan ik door middel van de ring, de krokodil iets hoger hangen, waardoor ze ‘m goed kan zien.

 

Ontdekken en experimenteren op eigen tempo

Fisher-Price staat voor mij gelijk aan jeugdsentiment. Had je niet net als ik vroeger een kassa om mee te spelen? Dit toonaangevende merk gaat al generaties mee en ze weten inmiddels wel welke speeltjes voor welke leeftijd geschikt zijn. Het vrolijke en luxe speelgoed van Fisher-Price garandeert een heleboel kinderpret! Het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en goed voor de ontwikkeling. Op dit moment gaat de “speel meer’ campagne van start. Een enorm belangrijke campagne want deze maakt ouders ervan bewust dat het belangrijk is in de ontwikkeling van het kindje om op zijn of haar eigen tempo te laten experimenteren en ontdekken. Ga niet googelen of vergelijken met andere baby’s. Als ouder is het belangrijk dat je speeltjes aanbiedt en de interactie met je kindje opzoekt. Je kindje zal zelf bepalen wat hij er op dat moment mee doet. Ieder kind, ieder mens, is anders en ontwikkeld zich op een eigen tempo.

Het nieuwe favoriete speeltje van Lilou-2 MAMA to the max

 

Wat is het favoriete speelgoed van jouw kindje?

 

Liefs,

 

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

#MAMAtothemaxAD transparant MAMA to the max
Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Fisher Price. Doch alle woorden en meningen zijn van mezelf. Dankjewel voor het ondersteunen van deze blogs en de merken die ik bij jullie onder de aandacht breng. Door deze samenwerkingen kan MAMA to the max blijven bestaan en kan ik jullie iedere dag weer voorzien van nieuwe, inspirerende content.

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!