Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

NICU patiëntjes verkleed als Superhelden


30 oktober 2016


mama to the max momstalk haloween te vroeg geboren verkleed voor haloween als super helden op nicu
J

Je zal als ouder je kindje maar moeten achterlaten bij de neonatale afdeling van het ziekenhuis waar ja net bevallen bent.  Deze kindjes zijn allemaal te vroeg geboren en hebben de tijd in deze afdeling nodig om op krachten te komen.

In North Carolina (Amerika) is er een lieve verpleegster op het idee gekomen om haar patiëntjes als kleine helden te verkleden. “Want ze zijn reeds allemaal helden”, zegt ze zelf.

En dat vind ik er ook van!

(Klik op onderstaande foto’s om ze in ware grote te bekijken)

 

Allemaal kleine mensjes die met behulp van de goede zorgen en met hun eigen wilskracht weer aansterken tot ze naar huis mogen met hun lieve ouders.

Speciaals voor de feestdagen

De verpleegster doet telkens rond de feestdagen iets speciaals om het voor de ouders wat luchtiger en draaglijker te maken. Dit jaar was ze voor Halloween nog wat inspiratie aan het zoeken en toen kwam ze op het idee om voor al ‘haar’ kindjes een superhelden pak te haken.

Batman, Superman, een prinses…; ze komen allemaal aan bod. En de een nog schattiger dan de ander.
| WBTV Charlotte

 

Bron: People.com

An

Mijn naam is An, geboortejaar 1982. Ik ben de trotse mama van twee superhelden, die ik gelukkig thuis gewoon Alexis (stoere meid uit 2011) en Damascus (knappe jongen uit 2009) mag noemen. Beroep: technisch tekenaar Roeping waar ik aan werk: fotografe. Zelf ben ik nog maar heel pas een alleenstaande mama. In mijn blogs neem ik jullie graag mee op mijn eigen ontdekkingstocht in dit nieuwe leven wat voor me begint. Misschien niet altijd rozengeur en maneschijn maar met een hart vol levenslust doe ik erg mijn best om te stralen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!