Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

NEW VLOG ONLINE: What’s in my bag


16 maart 2016


V

Vandaag voor de eerste keer een What’s in my bag video. Zelf vind ik het heel leuk om video’s te kijken van anderen en te zien wat er allemaal in hun tas zit. Ik kreeg zelf ook al een aantal keer de vraag of ik eens wilde laten zien wat er allemaal in mijn tas zit. Daarom haalde ik er een keertje alles uit. Benieuwd? Kijk dan snel de video of klik hier.

 

 

Benieuwd wat je van mijn spulletjes vindt! Zijn er spullen die je nog niet kende of juist dingen die jij ook altijd bij je hebt? Laat het me weten, ben benieuwd.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!