Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

New VLOG: bh’s passen, d-queens en wenkbrauwen laten doen


20 juli 2016


blog werkdag mama blogger volger mttm
O

Ondertussen geniet ik volop van onze vakantie in Marokko. Maar afgelopen donderdag nam ik de camera nog een dagje met me mee. Ik had in de ochtend een passessie bij Vida Mama in Maastricht. Ik wil namelijk goede zwangerschapslingerie hebben zodat ik mijn borsten, die op dit moment cup D hebben, zoveel mogelijk kan ontlasten. De zwangerschapsbh’s van Anita Since 1886 zijn daar uitermate geschikt voor.

In de middag kreeg ik een appje dat mijn bestelde sieradensetje van D-Queens klaar was. Heel gevaarlijk dat zij hun atelier hebben in het kantoorpand waar ik ook werk, haha. Ik kan er niet binnenlopen zonder iets te kopen. Ook kocht ik er nog twee leuke cadeautjes voor mijn nichtje die geslaagd is voor het VWO.

Maxime moest nog even naar zwemles om 17.30 uur en ’s avonds sprak ik af bij mijn vriendinnetje Roxanne omdat we allebei onze wenkbrauwen wilden laten epileren en verven. Het resultaat mocht er zijn. Dankjewel lieve Cheyenne!

 

Kijk je gezellig mee?

 

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

300 x 600 IMU Half Page Ad
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!