Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Zelf een luiertaart maken


27 april 2016


DIY luiertaart video hoe maak luiertaart
H

Heel vaak zie ik foto’s van een luiertaart langskomen op het internet. Meestal vind ik ze niet helemaal mijn smaak, omdat er bijvoorbeeld te veel kleuren door elkaar zijn gebruikt of omdat ik de materialen niet zo mooi vind. Ik heb heel wat tijd gestoken in het creëren van een eigen mooie luiertaart. Ik heb de taart al vaak gegeven aan vriendinnetjes en inmiddels is deze ‘taart’ zowat beroemd, hihi. Ik krijg er altijd veel complimentjes over en daarom vond ik het tijd om mijn geheime recept van de luiertaart met jullie te delen.

Omslag-DIY-luiertaart

Luiertaart? Hou het simpel

De kracht zit voor mij in het rustig en simpel houden en niet teveel tierlantijntjes gebruiken. Het is verleidelijk veel verschillende spulletjes erbij te doen maar je kunt beter een paar mooie en goede producten eraan toevoegen dan heel veel frutseltjes die het erg druk kunnen maken.

Benieuwd naar deze luiertaart? Kijk dan snel mee!

 

Bestel de luiers makkelijk en snel op bol.com:

 

Je kunt hieronder de video bekijken of klik hier.

Wat vind je van mijn creatie? Maak je zelf ook vaker een luiertaart of heb je nu door deze video inspiratie opgedaan en ga je deze ook een keertje maken?

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

Wil je liever stap voor stap de foto’s bekijken van deze DIY Luiertaart? Klik dan hier.

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!