Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

New outfit online: fall chique


28 oktober 2015


<

Vandaag staat er weer een (herfst) outfit online. Ik was onlangs weer eens in mijn favoriete boetiekje Valeb, omdat ik in hun webshop een super gave trui had gezien. Ik liep langs de winkel en herinnerde me nog de trui en vond het net zo makkelijk deze even te passen. Hij zat gelijk als gegoten en heb ‘m dus ook gekocht. Omdat het gisteren super mooi weer was wilde ik graag een outfitshoot doen omdat ik de kleuren van de bladeren in het park in combinatie met de zon prachtig vind en ik graag een fotoshoot wilde tussen deze mooie kleuren. Kijk je mee naar de hele outfitshoot?

 

Hier draag ik een grijze, verwassen spijkerbroek van Valeb. Ik vind het fijn eraan dat het een stretch stof is maar wel erg stevig waardoor ik het gevoel heb dat hij strak langs mijn benen valt zonder dat het een legging is.

foto 1

Het zwarte nep leren jasje is van een aantal jaren geleden maar ik draag het nog steeds met veel plezier. Ik kocht het bij de winkel Different in Maastricht maar deze is er tegenwoordig niet meer. De nepbonten sjaal is van H&M, deze is van afgelopen winter.

foto 2

De zwarte lakschoenen die ik hier draag kocht ik vorige week bij Zara. Ze lopen echt als slofjes en ik vind ze heel multifunctioneel want hier heb ik ze aan onder een spijkerbroek maar onder een jurkje of rokje kunnen ze ook heel goed gedragen worden.

 

De beige trui die ik dus al in de webshop van Valeb had gezien zate meteen goed. Ik vind het een gaaf model doordat deze onder breed uitloopt. De lengte maakt de trui helemaal vrouwelijk omdat de trui boven de heupen zwiert.

foto 5

Zoals je ziet steekt er boven de trui een wit kraagje uit. Je zou denken dat het een kraagje van en blouse is maar als je mij al langer volgt dan weet je wellicht dat ik fan ben van deze kraagjes. Het is namelijk geen blouse maar alleen een kraagje. Zo krijg je nooit lelijke bobbels of oneffenheden onder je trui van de blouse die in de weg zit. Ik vind ze ideaal! Ik kocht dit kraagje bij River Island.foto 4

Het zwarte leren tasje dat je ziet is van mijn oma geweest. Ik ben er super trots op dat ik dit van haar heb gekregen en ga er dan ook heel zuinig mee om. De zonnebril is van Gucci. Ik heb deze al een aantal jaren en ben er nog steeds blij mee. Ik draag graag zonnebrillen in de herfst omdat de zon dan veel lager staat en ik al snel verblind raak.

foto 3

 

Wat vind je van deze outfit? Heb je wat inspiratie op kunnen doen? Zou je ook een item zelf willen hebben? Laat het me weten in de comments.

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

10 Reacties op “
New outfit online: fall chique

  1. Pingback: TRUI VALEB

  2. Hele mooie foto’s. Leuke outfit, gave schoentjes staat erg leuk in combinatie met het leren jasje en de spijkerbroek.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!