Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Today = Moving day: New office calling!


30 mei 2016


new office kantoor withuishof MAMA to the max
<

Joehooeee today is the day! We gaan eindelijk verhuizen naar ons nieuwe kantoor. Voor velen van jullie misschien een kleine shock omdat we ook nu al in een heel mooi kantoor zitten. Even ter verduidelijking: we moesten hier helaas weg. Er kwam een nieuwe eigenaar in en de voorwaarden die gesteld werden om te blijven waren voor ons niet acceptabel. Maar we zijn er helemaal niet getreurd om, want we gaan naar een super gaaf kantoor. Ik vertel er vandaag uitgebreid over. 

 

the marketing factory cherry and cake nieuw kantoor withuishof MAMA to the max

VLNR: Kim, Marielle en ik

 

Alleerst moet ik beginnen met te vertellen dat ik al een kantoor huurde samen met Kim. In ons oude kantoorpand zat ook Marielle met haar kantoor. Zij is onlangs haar eigen webshop gestart: Cherry and Cake. Ook zij wilde niet blijven in de nieuwe vorm en toen was de keuze snel gemaakt. We vroegen of Marielle met ons mee wilde verhuizen. Dat leek haar heel erg leuk en zijn we samen op zoek gegaan naar een nieuwe, geschikte ruimte. Super leuk dus om nu met drie dames een kantoor te huren. Voor mij helemaal leuk, want ik ben als blogger natuurlijk helmaal op mezelf aangewezen. Doordat ik nu toch een kantoor deel met twee meiden heb ik ook echt een werkgevoel en een teamspirit. Ik verheug me er enorm op om deze nieuwe fase in te gaan.

office nieuw kantoor MAMA to the max

 

Withuishof

Withuishof, zo heet ons nieuwe kantoorpand. Het is gelegen aan de rand van Maastricht en daardoor prachtig in het groen. Het is een oud gebouw en ben er helemaal verliefd op.

new office kantoor MAMA to the maxHet kantoorpand bruist. Het bruist van energie en creatieve, jonge ondernemers. Toen we daar gingen kijken de eerste keer voelde ik een super goede energie. Iedereen die we tegenkwamen was enthousiast en het gebouw is heel modern en hip ingericht. Echt een gave omgeving om te werken. Ook hier geldt dat het allemaal kleine zelfstandigen zijn. Het leuke daaraan is dat die groep (waar ikzelf ook onder val) graag netwerkt en contacten legt met anderen. Er zijn dan ook verschillende activiteiten voor alle kantoorgenoten. Er is onder andere een gym, waar je gebruik van kunt maken en twee keer per week geeft er een personal trainer les. Echt gaaf! Ben daar wel benieuwd naar!

 

En van binnen ziet het er zo uit:

new office kantoor maastricht MAMA to the max

 

We hebben een ruimte met een heel hoog plafond en schuine daken. Daar houd ik enorm van, zo lekker knus.

Ik krijg ook een nieuw bureau maar dat moet met de hand gemaakt worden door Het Steigerhouthuis en daarom laat dat nog even op zich wachten. Geduld is een schone zaak;) Vooralsnog geniet ik nog even van het plaatje van mijn bureau en droom ik erover wat ik er allemaal op ga zetten (love Pinterest).

het stigerhouthuis tafel industrieel bureau nieuw kantoor MAMA to the max

Cross industriële tafel van Het Steigerhouthuis

 

Vandaag gaan alle spullen over en dat ga ik uiteraard ook vloggen. Deze vlog komt woensdag online. Ben je nu alvast benieuwd hoe de verhuizing verloopt en hoe ons nieuwe kantoor langzaam ingericht gaat worden? Volg me dan op instagram waar ik vandaag een aantal foto’s zal plaatsen.

Wie vindt een mooi kantoor en een plezierige omgeving om te werken ook belangrijk?

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

6 Reacties op “
Today = Moving day: New office calling!

  1. Ziet er inderdaad mega uit, dat nieuwe kantoor! Veel succes in je nieuwe omgeving! Maar iets zegt me dat dat geen probleem zal zijn 😉

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!