Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

New in: shoplog juli


4 juli 2015


I

Ik ben weer eens helemaal in mijn sas met de leuke items die ik onlangs bestelde voor zowel mij als Maxime. Omdat ik vaker vragen krijg van jullie op instagram als ik een foto plaats waar het van is heb ik besloten om vaker een shoplog te plaatsten op de website zodat jullie kunnen zien waar ik sommige producten vandaan heb en wat ze bijvoorbeeld kosten of welke eigenschappen ze hebben.

Vandaag in de shoplog een combinatie van producten voor Maxime of mij.

Ik bestelde voor Maxime een te schattige bikini van Claesens.

IMG_9192

Deze bikini is met een fleurige print en je kunt hem hier bestellen. Er is nu sale en betaal je 20% minder! Je scoort er nu al eentje voor €26.00

 

Ook dit setje staat Maxime eniggg:

IMG_9195
Het is echt een hip zomer/strandsetje. Vooral de details maken het af. De strikjes op het truitje en de glitterpaletjes op het broekje. Dit setje is ook van het merk Claesens.

 

Verder kwam ik deze super handige waterschoentjes tegen:

IMG-20150703-WA0001

Deze design sandaal is nu ook gewoon in Nederland te koop bij  Little Wannahaves. Dit model valt iets ruimer dus ook ideaal als je kind wat bredere voeten heeft. De sandalen kunnen ook nat gedragen worden, perfect voor op het strand. Het is zelfs zo dat ze lekkerder gaan zitten als je ze af en toe nat aantrekt en aan de voeten laat drogen! Zijn ze vies dan kunnen ze gewoon in de wasmachine (koud). Ik vind het een ideale (water)schoen!

 

I’m in love. Dit jasje heeft Maxime ook in het roze gehad toen ze 1 jaar was. Ik kon het niet laten om het nog eens te kopen. Om er maar een kleine draai aan te geven heb ik het nu in blauw besteld. Ik heb nog nooit zoveel complimentjes gekregen van mensen over dit jasje. Ik werd wekelijks aangesproken door vreemden omdat ze graag wilden weten waar het jasje van was. Het jasje is van Le Chic.

IMG_9183

Dit shirtje kreeg ik van mijn schoonmoeder. Ze vond de tekst erop gewoon zo toepasselijk en dacht gelijk aan mij. Lief dat ze aan me dacht en ga het zeker vaker dragen, want de tekst klopt ook gewoon….Love you all!!

IMG-20150703-WA0000

 

 

Zo, we kunnen dus weer (even) vooruit hihi. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Heb je zelf ook onlangs nog iets leuks gescoord voor je kindje of voor jezelf? Laat het weten want elkaar helpen met ideetjes is het leukste wat er is!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
New in: shoplog juli

  1. Pingback: MAMA to the max photo plog week 27 - Babystraatje.nl

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!