Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

NEEM JIJ EEN HUURAUTO OP VAKANTIE?


19 januari 2019


roadtrip provence huurauto sunnycars mamatothemax v3kopie
<

Een van de fijnste ontdekkingen het afgelopen jaar: een huurauto op vakantie. Ik schreef er al een blogje over! Op vakantie zonder auto kan prima zijn maar ik geef er toch echt een voorkeur aan om een auto te huren op vakantie. Het liefst de gehele vakantie, maar het zou natuurlijk ook prima zijn voor een aantal dagen om net even wat meer cultuur op te snuiven. Ik ben van mening, dat je net wat meer onderneemt dan wanneer je zonder auto op je vakantiebestemming bent. Daarnaast is het een stukje vrijheid en juist deze onafhankelijkheid als moeder, heb ik gewoon nodig.

Lees ook:
5x waarom je een auto moet huren op vakantie

Sunny Cars brengt ieder jaar een trendrapport uit en ook in 2018 was dit weer het geval. Ik vind het altijd erg leuk om te lezen wat we als Nederlanders graag doen op vakantie! Dus ik besloot de leukste feitjes met jullie te delen. Veel mensen kijken in januari alweer uit naar het boeken van de zomervakantie dus wellicht doe je hiermee je voordeel!

In 2018 heeft Sunny Cars een enquête gehouden onder maar liefst 3019 mensen waarbij er verschillende trends naar boven zijn gekomen. Zo gaan veel mensen bijvoorbeeld vaak op de bonnefooi, besparen we kosten op creatieve manieren, maar betalen we ook veel aan extra verzekeringen terwijl een all-in servicepakket veel voordeliger is. Zo heb ik bijvoorbeeld via Sunny Cars Nederland een auto gehuurd voor mijn reisjes naar Frankrijk. En bij Sunny Cars heb je altijd een all-in servicepakket. Ik kan je echt zeggen dat ik blij ben met de vrijheid hiervan.

Uit het onderzoek blijkt dat zelfs een derde van de Nederlanders vindt dat een huurauto bij een vakantie hoort! Ik wil het liefst naast relaxen ook zoveel mogelijk van de omgeving zien. Maar liefst 45% kiest voor een fly-drive vakantie om zo snel mogelijk van bestemming naar bestemming te kunnen. Op deze manier mis je nauwelijks iets van wat er allemaal te doen is binnen jouw bestemming! De leukste ontdekking die ik deed: een derde van de Nederlanders in net als ik: we zijn bereid om een duurdere auto te huren voor die extra bijzondere ervaring of leuke vakantie foto! Jullie weten, ik ben gek op foto’s. Haha, hoe leuk is dat?! Step up the Insta-game! 😉

roadtrip provence huurauto sunnycars mamatothemax v2

De keuze voor een huurauto 76% geeft aan een voorkeur te hebben voor een type auto dat zij willen huren. 27% huurt daarbij de goedkoopste auto. Zolang het maar degelijk is. Ik zou zelf gaan voor een auto die echt helemaal bij mij past! Daarom zou ik dan toch liever voor een duurder model kiezen zodat ik mij daar heerlijk in voel! Daarnaast biedt Sunny Cars Nederland een all-in huurpakket aan. Hiermee kun je zonder zorgen ongelimiteerde kilometers maken. Alle benodigde verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Dat kies ik uiteraard ook altijd gelijk. Je wilt natuurlijk niet voor onnodige kosten komen te staan omdat je dit later pas afsluit en daar achteraf achter komt. Een stukje zekerheid is erg fijn. Ik raad je daarom aan om vooraf een all-in pakket te boeken!

Huur jij altijd een huurauto op vakantie en wat zijn jouw ideale voordelen daar aan? Laat het hieronder weten want ik ben erg benieuwd of er meer dezelfde gedachte delen als ik heb.Wil jij de uitkomsten van het rapport eens inzien en daarbij alle voordelen nog eens op een rijtje zien? Klik dan hier

Veel liefs,

Deze blog is in samenwerking met Sunny Cars

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
NEEM JIJ EEN HUURAUTO OP VAKANTIE?

  1. Leuk! Wij gaan in de zomer met de hele familie naar de Provence, wij gaan zelf met de auto maar mijn ouders gaan vliegen, ik zal ze zeker deze tip doorgeven!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!