Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

ONS NEEFJE IS GEBOREN | WEEKVLOG #4


17 oktober 2019


mamatothemax weekvlog ons neefje is geboren_Tekengebied 1
<

Oooh wat een leuke weken hebben wij achter de rug! Ik ging naar de lancering van de nieuwe producten van VTech en wat zijn ze ook dit jaar weer gaaf! Ik heb al een aantal favorieten. Ook mochten Maxime en ik collecteren voor de Nederlandse Brandwondenstichting. Heel bijzonder om samen te doen! We hebben heel wat centjes op gehaald. En jaaa het is zo ver! Eindelijk zijn de kamers helemaal af. Ook de gordijnen hangen! En op de valreep deze vlog een heel leuk nieuwtje…

Lees ook:
Yes, we zijn verhuisd! | Weekvlog #3

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #3: Yes we zijn verhuisd!

Veel liefs,

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!