Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

NAAR CELINE DION IN HYDE PARK | WEEKVLOG #1


18 juli 2019


celine dion hyde park maandvlog mamatothemax
W

Wauw het is alweer een maand geleden sinds de laatste vlog! Tijd voor een maandvlog dus. En wat heb ik weer veel bijzonders meegemaakt. Zo ging ik met Young Living naar de Provence om de Lavendelvelden te bezoeken. Dit was echt prachtig! Ook maakte ik een tripje naar Londen om het concert van Celine Dion in Hyde Park bij te wonen. Dit was een avond om nooit te vergeten! Als klap op de vuurpijl was het tijd voor mijn verjaardagscadeau: een cursus handlettering bij Wildflower Ranch. Benieuwd hoe ik dit vond? Kijk met me mee!

Lees ook:
WEEKVLOG #7: WEEKENDJE WEG MET VRIENDEN 

Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s! Ik upload iedere woensdag om 10:00 een nieuwe weekvlog waarin ik je meeneem in ons dagelijks leven. Ook maak ik regelmatig extra video’s met shoplogs, mijn maandelijkse favoriete producten en sinds kort ook mijn passie voor etherische oliën.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #7: Weekendje weg met vrienden

Veel liefs,

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!