Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Naamstickers voor de school spullen van de kids


8 augustus 2018


<

Voor ons zit de zomervakantie er alweer voor de helft op en dat betekent: over een paar weekjes gaat Maxime weer naar school! En hoe zeer ik geniet van de meisjes nu ze lekker thuis zijn tijdens de schoolvakantie, merk ik dat het ook leuk vindt om Maxime weer helemaal ‘back to school’ te krijgen. Een leuke outfit, nieuwe broodtrommel, nieuwe tas, zodat ze helemaal zin heeft om naar groep 2 te gaan. Dus terwijl de meisjes nog lekker spelen, is mama al stiekem bezig met de voorbereidingen.

Een ding dat ik geleerd heb in Maxime’s eerste schooljaar is hoe moeilijk het is om al haar spullen te verzamelen. Zo heeft ze wel eens het fruitbakje van haar klasgenootje meegenomen en komt ze thuis met het gymshirt van haar beste vriendinnetje. Dus ik was maar al te blij toen ik werd benaderd door My Nametags. Dit is dé oplossing dacht ik meteen! Op My Nametags kun je namelijk zelf naamstickers maken. Deze naamstickers kun je vervolgens op de broodtrommel, het fruitbakje of bijvoorbeeld de drinkfles van je kids plakken. Dezelfde broodtrommel als een klasgenootje is dus geen probleem meer!

Ook hebben ze bij My Nametags instrijklabels, wat ik echt super handig vind voor de gymkleren en jassen. Maxime kan aan de instrijklabels zien wat haar spullen zijn en zo kan ook de juf haar helpen. Ideaal! En zo gemakkelijk in het gebruik.

Dit jaar dus geen verdwaalde spullen. En nog een laatste tip, maak de labels samen met je kids. Maxime vond het super leuk om mee te kijken en te kiezen hoe haar label eruit zou zien. Nu weet ze altijd welke spulletjes van haar zijn. Gebruiken jullie al naamlabels? Voor welke producten?

Deze blog is in samenwerking met My Nametags.

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!