Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MY very own YouTube trailer


7 december 2015


H

Het is zover…ik wilde het al zoooo lang en eindelijk is ie er dan….mijn eigen welkomsttrailer op YouTube.

Inmiddels ben ik alweer een tijdje actief op YouTube. Ik heb er nog niet heel veel gehoor aan gegeven omdat ik eerst wilde uitzoeken of het vloggen (= video’s maken) echt iets voor mij is en of het een meerwaarde zou zijn voor MAMA to the max. Ik kwam vorige maand tot de conclusie dat ik op allebei de criteria positief kan antwoorden. Ik heb er namelijk onwijs veel plezier in en ik heb gemerkt aan de reacties vanuit jullie kant dat het zeker een toevoeging is voor mijn blog. Conclusie: ik ga er mee door….hooray!!!!

En bij een goed YouTube kanaal hoort natuurlijk een welkomsttrailer. Ik vond het super leuk om deze trailer te maken en ben ook erg blij met het eindresultaat. We hebben allemaal stukjes opgenomen in het hartje van Maastricht en bij ons thuis. Als je vanaf nu dus op mijn eigen kanaal komt als nieuwe bezoeker krijg je eerst dit filmpje te zien. Super gaaf want zo krijg je gelijk al een goede indruk van mij en MAMA to the max.

Abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik kreeg de afgelopen tijd veel vragen over hoe te abonneren op (mijn) YouTube kanaal. Ik zal dit even uitleggen hier voor iedereen die dat nog niet heeft gedaan en het wel zou willen.

Om in te kunnen loggen op YouTube heb je een gratis google+ account nodig. Als je dat hebt kun je inloggen bij YouTube en vervolgens naar mijn kanaal gaan. Je ziet dan op mijn kanaal deze button subscribe als je hier op klikt dan ben je geabonneerd op mijn kanaal en krijg je altijd een melding als ik een nieuwe video heb geplaatst.

Mocht je nog geen google + account hebben dan kun je hier gratis een google + account aanmaken.

Als je dit eenmaal hebt gedaan, ga je naar YouTube en zoek je mijn kanaal dat heet: MAMA to the max maar je kunt ook hier klikken. Ook dan vind jij deze button:

YouTube_Abonneren
Als je hier klikt kun je je op mijn YouTube kanaal abonneren!

Ben jij al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Ik plaats er iedere week een nieuwe video. Zo komen er dagjes uit mijn leven langs, neem ik jullie mee naar pers events, bespreek ik de nieuwste producten die ik kocht en soms komt er ook een receptje langs. En het voordeel van abonnee zijn is dat je de vlogs al een dag voordat ze online komen in je inbox ontvangt.

Hier komt ie dan:

En dan nog een grote verrassing!!
Omdat MAMA to the max morgen een jaar bestaat en vandaag mijn welkomsstrailer live is gegaan ga ik deze week de hele week vloggen!

Er zal vanaf morgen tot en met zaterdag iedere ochtend een nieuwe vlog online staan, dus als je niets wilt missen…stay tuned!

Heb je nog leuke verzoekjes voor de vlogs? Wat zou je graag willen zien? Ik ben heel erg benieuwd! Laat het me weten en ik ga er zeker mee aan de slag!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

6 Reacties op “
MY very own YouTube trailer

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!