Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

My outfit of the month


14 oktober 2015


<

Vandaag deel ik met jullie een outfit die ik de laatste tijd graag draag. Ik krijg vaker mailtjes of vragen op Instagram waar ik mijn kleren vandaan heb. Vandaar dat het me een leuk idee leek iedere maand een outfit met jullie te delen.

Vandaag heb ik gekozen voor een echte herfstlook. Zoals jullie misschien al wisten is de herfst mijn favoriete seizoen. Niet alleen omdat ik de natuur zo mooi vind veranderen, maar ook omdat ik er dol op ben de pastelkleurtjes in mijn kledingkast te verwisselen voor de warme tinten. De panty’s kunnen weer gekocht worden en ook de vesten komen weer helemaal van pas. Ik vind het de meest heerlijke tijd van het jaar als je naar buiten kunt met een dik vest aan zonder dat je er een dikke jas overheen hoeft te doen.

 

outfit1

 

Ik draag hier een leren rokje van het merk CKS. Ik kende het merk eigenlijk nog helemaal niet totdat er in Maastricht een winkel van geopend werd een paar maanden geleden. De verkoopster vertelde mij toen dat het van oorsprong uit België komt maar dat ze nu ook aan het uitbreiden zijn naar Nederland. Ligt deze winkel ook al in jouw stad? Zeker de moeite waard om even binnen te lopen. Ik vind dat ze op het moment een hele leuke collectie hebben.

outfit4

De panty die ik aan heb is 60 denier. Ik koop mijn panty’s standaard bij HEMA. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding goed en ze hebben veel verschillende soorten kleuren. Zodra het tijd is de panty’s weer aan te trekken koop ik ieder haar opnieuw weer een hele lading. Deze is trouwens ook met een extra taille versteviging. Heel fijn want daardoor lijkt je buik gelijk een stuk platter.

 

Het spijkerblousje is van Zara en kocht ik daar afgelopen winter. Ik heb al jaren een spijkerblouse in mijn kast hangen. Je kunt het namelijk op heel veel kledingstukken combineren.

outfit5

Het lichtgrijze vestje valt tot net over de taille. Het is van Benneton en heb ze in drie kleuren. Je  kunt ze echt overal op combineren en ze zitten gewoon heerlijk. De pareltjes als knoopjes vind ik een mooi detail.

outfit3

Ik heb voor de shoot ook nog een lang vest aan gedaan. Dat vind ik ook altijd heel leuk om een kort rokje met een lang vest te combineren. Dit vest kocht ik ook afgelopen winter bij Zara. Heerlijk met zo’n hoge kraag. Daar kun je je zo lekker in verstoppen tijdens de koude dagen.

 

Mijn schoenen zijn van Jimmy Choo. Ik heb ze al twee jaar en ben er nog steeds heel blij mee. Het is even een duurdere uitgave maar je ziet dat je er wel ook heel lang mee kunt doen. Ze zien er nog steeds uit als nieuw. Ik vind de combinatie van suède en lak heel erg gaaf.

P1030172

 

Mijn armband is mijn grote pronkstuk haha. Deze is van Chopard. Om precies te zijn van de Happy Diamonds collectie. Ik kreeg deze armband van JP voor een speciale gelegenheid. We waren namelijk 10 jaar samen, het was Valentijnsdag en het was tevens nog het cadeautje van hem aan mij voor de geboorte van Maxime. Erg speciaal dus en koester deze armband enorm. Daarom doe ik deze ook niet dagelijks aan.

P1030165

 

Wat draag jij deze mooie herfstdagen? Ben je ook zo dol op heerlijke lange vesten? Ik ben benieuwd naar je reactie op deze outfit, laat ze achter bij de comments.

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
My outfit of the month

  1. Pingback: MAMA to the max photo plog week 42: Nieuwe website, verhuizen en meer - Babystraatje.nl

  2. Yay, outfit foto’s! Je hebt een leuke stijl, fijn dat je dit gaat showen op je blog! Vraagje… Welke nagellak draag je hier? 🙂

  3. oh wat staat het je mooi! Heerlijk, lange vesten, dikke trui, en bij binnenkomst na een lekkere wandeling met mn dochter op de bank ploffen met een warme kop thee en gigantische sloffen! Hmmm <3 Winter:)!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!