Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN FEBRUARI GOALS


1 februari 2018


februari goals 2018 mamatothemax
<

Dit jaar ga ik het even helemaal anders doen: ik wil geen jaarlijkse voornemens, maar maandelijkse doelen. Dat vind ik veel belangrijker en overzichtelijker. Zo blijf ik gemotiveerd om elk doel te bereiken. Ik noem ze “MY GOALS” en elke maand zal ik al mijn belangrijke doelen op een rijtje zetten. Vandaag deel ik mijn goals voor februari 2018.

 

CARNAVAL

Ik HOU van carnaval! Vorig jaar kon Lilou nog niet meedoen, ze was natuurlijk nog veel te klein. Dit jaar kunnen we fijn als gezin samen carnaval vieren en ik kijk er enorm naar uit.

VASTHOUDEN: WEIGHT WATCHERS

Nu ik zo goed op weg ben met Weight Watchers en ik me lichamelijk daardoor super goed voel, wil ik dit vasthouden. Inmiddels is het echt een nieuw leefpatroon voor mij geworden en belangrijk is dat het bij de rest van mijn leven past. Ik zou nog ongeveer vijf kilo willen afvallen tot ik mijn doel bereikt heb.

februari goals 2018 mamatothemax

SNEEUWPRET MET HET GEZIN!

In Nederland is het wederom weer eens somber gesteld met de sneeuwvlokken. Elk sprankeltje hoop op een goede sneeuwbal is inmiddels verkeken. Maar, ik MOET en zal de sneeuw zien! Nu weet ik dat echte sneeuw nog niet eens zover bij ons vandaan is. We kunnen namelijk op prima afstand met de auto naar het plaatje Baraque Michel in Wallonië, België. Dat ligt om precies te zijn op het hoogte punt in de Belgische Ardennen. Je kan er heerlijk wandelen en wat ik vooral wil doen: sleeën met de meisjes!

februari goals 2018 mamatothemax

SPORTEN

Het was tijd om weer om te gaan sporten! Wat ik heel erg leuk vond waren de “BBB groepslessen”. Dat zijn lessen speciaal gefocust op de Benen, Billen en Buik. Die groepen heb ik eerder gevolgd en ik voelde me lekker fit en het is weer eens wat anders dan die fitnessapparaten. Mijn eerste les heb ik alweer achter de rug, dus wat dat betreft heb ik mijn eerste goal voor februari al behaald!

En, wat zijn jouw goals voor deze maand? Of heb je een heel to do list voor het hele jaar? Misschien inspireer je me nog nieuwe goals te ondernemen!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!