Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Musthave tip voor werkende moeders


30 oktober 2023


<

Mijn telefoon is echt heel erg belangrijk voor mij. Zeker met mijn twee ondernemingen kan ik echt niet zonder! Als werkende mama ben ik graag goed bereikbaar voor mijn meisjes en JP dus heel belangrijk om een abonnement te kiezen dat daar perfect bij aansluit. Daarnaast lees je ook wat ik bij een telefoon nog meer belangrijk vind. Lees je mee?

Welk abonnement kies je dan?

In de wonderen wereld van telefonie heb je zo veel keus dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Tig verschillende abonnementen en dan heb je ook nog de keuze voor je telefoon. Juist bij deze laatste ging het bij mij soms mis, want mijn werk en telefoon zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hierdoor wil ik niet afhankelijk van een abonnement zijn wanneer en welk toestel ik kan aanschaffen. Dit moet kunnen op het moment dat ik daar behoefte aan heb en in het verleden was dat soms al eerder dan sommige abonnementen toelaten. Op dit moment heb ik een telefoon die nog heel goed is: de iPhone 14 Pro. Dus waarom dan verplicht switchen van telefoon? Om deze reden kwam ik uit bij een Sim-Only abonnement. Ken jij dit al?

Sim-Only hoe werkt dat precies?

De naam zegt het al Sim-Only betekent letterlijk “alleen een simkaart”. Het fijne van Sim-Only is dus dat ik zelf het telefoontoestel koop. Dit zit dus niet bij het abonnement inbegrepen. Hierdoor hoef je dus ook geen telefoon af te betalen waardoor een Sim-Only abonnement een stuk lager ligt dan een standaard telefoon abonnement waarbij een toestel inbegrepen zit in de prijs.

Door de 3-in-1- simkaart past deze altijd in je telefoon. Of je nu een standaard-, micro- of nano-simkaart nodig hebt dat maakt niet uit. Het gewenste formaat is dus gewoon beschikbaar.

Wat je wel nog even zelf uit moet zoeken is het soort bundel. Zo kun je het abonnement kiezen dat echt bij jou past en perfect aansluit bij je gebruik. Dit is natuurlijk bij iedereen anders. De ene belt of smst meer en de ander maakt net zoals mij veel gebruik van het internet. Zo krijg je dus echt een telefoon die helemaal past bij jouw gebruik EN lekker goedkoop is en dat vind ik echt wel een pré. Je houdt ook nog geld over voor andere zaken die ik belangrijk vind bij een telefoon, maar daarover zo meer.

Welke voordelen heb je nog meer?

Bij een Sim-Only abonnement krijg je geen BKR-registratie doordat je geen lening afsluit om op afbetaling een telefoon te kopen. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot super snel en betrouwbaar mobiel netwerk. Voor mij is dat echt cruciaal aangezien ik veel online vergaderingen heb dus dan moet het internet wel goed, stabiel én snel zijn.

Wat vind ik nog meer belangrijk bij een telefoon?

Aangezien ik een werkende mama ben en daardoor dus druk bezig ben wanneer de meisjes op school zijn houdt ik ervan om goed overzicht te hebben. Diverse apps op mijn telefoon helpen me hierbij. Wist je dat je bij Simpel ook een app kunt downloaden waarin je veel zaken zelf kunt regelen? Zo heb je controle over je kosten doordat je een zogenaamd “plafond” in kunt stellen waardoor je niet over dit ingestelde bedrag heen kunt gaan. Je kunt je gebruik overal checken via de app en ook zakelijk kun je Sim-Only gebruiken doordat je in de app meerdere abonnementen kunt beheren.

In een eerdere blog deelde ik al mijn favoriete apps voor mijn telefoon. Lees deze wanneer je graag meer informatie wilt over een fijne ontspannings-, plannings- of een astrologie-app.

Doordat ik de telefoon echt veel gebruik voor mijn werk wilt het oog natuurlijk ook wat. Daarom kies ik ook heel bewust een mooi koord die ik altijd gebruik tijdens het wandelen en een mooi hoesje zodat, wanneer ik buiten de deur ben, de telefoon altijd een eyecatcher is wanneer deze bijvoorbeeld op de tafel ligt én wanneer deze ook nog mijn telefoon beschermt bij een klein ongelukje is dat helemaal een win-win situatie.

Heb jij nog fijne tips ten aanzien van je telefoon? Deel deze dan vooral hieronder.

Liefs, 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!