Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Musthaves van deze zomer


25 augustus 2015


E

Er zijn een aantal (kinder)producten die ik deze zomer niet had willen missen en waar zowel Maxime als ik heel blij van werden. Ik deel ze vandaag met jullie.

 

Met stip op 1 staat het drijfpakje voor Maxime. Door de heerlijke zomer zijn we heel wat keren kunnen gaan zwemmen. Omdat Maxime helemaal geen fan is van zwembandjes om haar armen kochten we bij twee drijfpakjes. Eentje bij een winkel in België en eentje bij UV fashions. Dit zwempakje heeft 8 ingebouwde kurkjes en hierdoor kan Maxime oefenen met zwemmen zonder dat ze het gevoel heeft dat ze zinkt. Wat ik er ook heel fijn aan vind is dat het beschermt tegen UV straling, door de UV stralen heeft maxime vaker last van huiduitslag maar sinds ze het drijfpakje aanheeft heeft ze dat niet meer. Bij ons is deze niet meer weg te denken!     drijfpakje-zwembandjes-musthave-zomer-2015-uvfashion

 

Daarnaast ben ik erg blij met de spullen die ik ontving van Kipkep. Als we gaan zwemmen dan nemen we ook vaker een pauze om even uit te rusten of om wat t eten. Ik doe Maxime dan haar natte badpakje uit en om ervoor te zorgen dat ze het niet heel koud krijgt doe ik haar de kipkep poncho aan. Hij staat zo ontzettend schattig! Het fijne aan de spullen van Kipkep vnd ik dat ze gemaakt zijn van hydrofiel katoen. Ze drogen daardoor super snel, zijn heel zacht en zijn ze veel lichter dan bijvoorbeeld een handdoek wat weer veel sleepwerk scheelt.

 

kipkep=poncho-musthave-mama-max

 

Sandaaltjes zijn zeker niet weg te denken met dit warme weer. Ze heeft echt al een voorkeur. Iedere dag vraagt ze weer of ze haar sandaaltjes van Zechinno d’oro aan mag. Ik vind ze zelf ook erg leuk dus deze hebben hun geld wel enorm opgebracht. Goud en beige vind ik trouwens de ideale kleuren voor schoentjes. Je kunt ze echt overal bij combineren! Ik vind overigens de sandaaltjes van Galucci ook heel erg leuk. Dat roze strikje erop maakt het zo schattig!

3. sandaaltjes zecchino d'oro

Sandaaltjes Zecchino d’oro

 

 

3. sandaaltjes galucci

Sandaaltje Galucci

 

 

Haar tuinhuisje kan ook niet meer kapot hier. Iedere avond hebben we weer moeite haar weg te krijgen uit haar huisje als ze naar bed moet. De afspraak is dat ze na het eten nog eventjes buiten in de tuin mag spelen. Vreemd genoeg wilt ze altijd naar haar eigen huisje en amuseert ze zich samen met onze hond Juulke. Ze glijdt duizend keer van de glijbaan, verstopt zich binnen en de ruiten gaan open en dicht. Zo leuk om haar zelf te zien spelen. We zijn erg blij dat we haar met haar tweede verjaardag dit huisje cadeau hebben gedaan. Ze heeft er enorm veel plezier van en wij vinden het huisje wel heel goed bij onze tuin passen haha. Een echte eyecatcher!

4.-tuinhuisje

En als vijfde noem ik haar stepje dat ze van ons kreeg begin juli toen we aan de Belgische kust waren. Wat hebben we daar een goede koop mee gedaan! Ze is er helemaal weg van. Ze moest even oefenen met het sturen maar nu ze dat onder de knie begint te krijgen gaat ze als een speer. Het extra zitje maakt deze step uniek. Kinderen kunnen hierdoor al vanaf 1 jaar kunnen beginnen met steppen.

Liefs,

 

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Musthaves van deze zomer

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!