Lees nu: DIY: Zó maak je de allermooiste kraammand!

Zwanger uit liefde voor Mattie?


4 mei 2016


moms gossip, mattie valk, liefde
<

Hilversum raakt niet uitgesproken over het BABYDRAMA van DJ. MATTIE en eigenlijk geldt dat voor heel Nederland. Het nieuws dat hij niet de vader is van de tweeling die vorige maand, veel te vroeg, ter wereld kwam was meteen het gesprek van de dag en krijgt de komende tijd ook nog een juridisch staartje…

 

De Hilversumse mediawereld is nog maar nauwelijks bekomen van het nieuws dat MATTIE VALK zijn maatje WIETZE DE JAGER maandagochtend liet de delen met de luisteraars die hem op de zender al een tijdje moeten missen. Dachten de vaste fans dat Mattie zich helemaal richtte op zijn tere geluk, zijn tweeling die vorige maand veel te vroeg ter wereld kwam, in werkelijkheid was hij ruw van zijn roze wolk gehaald, toen zijn vriendin KIRSTEN opbiechtte dat hij waarschijnlijk niet de vader was van de twee meisjes.

Een uitgevoerde dna-test bevestigde de bange vermoedens, die Mattie deed ontwaken uit een wrede kinderdroom. Niet alleen raakt hij de twee kindjes kwijt, van wie hij de laatste weken nagenoeg elke hartslag hoorde, ook aan de relatie kwam een einde. En wacht hem nu ook nog de loodzware taak om zijn vaderschap dat hij, opgetogen en nietsvermoedend, al had erkend bij de rechtbank nietig te laten verklaren?

 

mattie valk, liefde, mama to the max, moms gossip

 

Pijnlijke procedure

Een pijnlijke procedure die maakt dat de situatie voor alle betrokkenen nogal wat voeten in de aarde heeft en nog lang niet voorbij is.

In Hilversumse omroepcafés, hoewel een eind van de Q-musicstudio in Amsterdam, wordt volop gespeculeerd over wat Mattie’s vriendin Kirsten kan hebben bezield om haar partner die door iedereen als een ‘lieve en gevoelige jongen’ wordt beschreven, zolang te hebben laten denken dat zijn liefste wens om een kind te krijgen, in vervulling zou gaan. En dan nog wel dubbelop!

Een achtbaan van emoties doorstond de diskjockey, en deelde hij in de traditie van zijn programma met Wietze ook met de luisteraar. Alles mocht die weten; dat Kirsten en hij geen kinderen konden krijgen, dat zij ineens toch zwanger was, van een tweeling nog wel, dat die véél te vroeg geboren werd, en nu dus niet van hem blijkt te zijn!

,,Zou ze niet uit liefde voor hem zwanger geworden zijn?”, vraagt een meelevende radiocollega zich af, die er nog het beste van probeert te maken. ,,Dat ze hem zó graag een kind wilde geven en die druk zo groot voelde worden, dat ze ervan in de war raakte? Ik kan me niet voorstellen dat zij zomaar vreemdging en dat lang voor Mattie verborgen wilde houden. Er moet iets aan de hand zijn wat we nu nog niet weten…”

Tot dusver heeft hij niets verteld over hoe de waarheid alsnog boven water kwam. Naar verluidt is Mattie Valk nog zeker een week niet te horen op de zender. Misschien dat hij daarna in zijn eigen programma alsnog meer zal vertellen over wat er allemaal is gebeurd en hoe zijn leven als jonge vader zo’n dramatische wending kreeg.

Bron: http://www.telegraaf.nl/premium/prive/article25722709.ece?lightbox=false

 

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!