Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH DECEMBER TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Eigen versie van Calvin Klein-reclame


1 mei 2016


Calvin klein, mama to the max,
<

Brenda DeRouen is de moeder van een achtjarige zoon, en was jarenlang onzeker over de striemen die overbleven na haar zwangerschap. Om vrouwen die zich in dezelfde positie bevinden een hart onder de riem te steken, maakte ze een eigen versie van de bekende reclame van Calvin Klein.

 

calvin klein, mama to the max, versie

 

Kendall Jenner toonde eerder dit jaar haar platte buik in een campagne van Calvin Klein. Voor heel wat vrouwen is dat het ideaalbeeld, maar in de realiteit zit het vaak anders. Niet iedereen loopt met zo’n lichaam rond. Daarom maakte Brenda DeRouen, moeder van een zoontje van acht, een nieuwe versie van de foto’s. Hierin speelt ze zelf de hoofdrol, en toont ze trots haar zwangerschapsstriemen. DeRouen wil zich hiermee niet afzetten tegen Calvin Klein of Kendall Jenner. In een interview met the Daily Mail liet ze weten de oorspronkelijke reclame wel degelijk mooi te vinden.

Voor DeRouen duurde het verschillende jaren voor ze haar lichaam post-zwangerschap weer mooi kon noemen. Met haar versie wil ze dan ook vrouwen steunen die zich niet goed voelen in hun vel.

 

calvin klein, mama to the max, versie

 

Op haar blog schrijft de moeder dat haar boodschap verder reikt dan enkel littekens na een zwangerschap. ‘Dit artikel is voor vrouwen die hun lichaam zien als een kunstwerk. Die begrijpen dat het constant veranderingen zal ondergaan, en tekenen zal vertonen van volwassenheid, groei, leeftijd, en voor de vrouwen die heel veel geluk hebben: ook moederschap.’ (bron: knack)

 

 

 

 

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!