Lees nu: 5x wat je nog niet wist over Juulke

baby in vruchtzak geboren


14 maart 2016


baby, vruchtzak, tweeling, mama, MAMA to the max, blog
<

Dat een baby geboren wordt is voor iedere ouder natuurlijk speciaal. Maar het is pas heel bijzonder als de baby ter wereld komt terwijl deze zich nog in de vruchtzak bevind. De kans dat dit gebeurd is 1 op de 80.000.

Het werd voor de ouders nog specialer toen op dat moment een foto werd gemaakt. De Amerikaans fotografe Robin Baker legde het allemaal vast op camera. Zij legde het vast hoe de moeder van een tweeling ter wereld bracht. Terwijl de moeder het eerste kindje vast houdt. Vangt de vader het tweede kindje dat zich nog in de vruchtzak bevindt op. De vruchtzak was nog geheel intact tot dat de moeder deze met een nagel doorprikte.

baby, vruchtzak, tweeling, mama, MAMA to the max, blog

Volgens Baker ging de bevalling heel snel, de vroedvrouw kwam pas aan toen beide baby’s al geboren waren. Zo vertelde ze aan BuzzFeed dat het sowieso bijzonder is dat de moeder op natuurlijke wijze is bevallen. Volgens Baker worden 75% van alle tweelingen door middel van een keizersnede ter wereld gebracht.

Fotograaf Robin Baker werd recent beloond voor haar prachtige foto’s met een International Association of Birth Photographers. (Bron: BuzzFeed)

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!