Lees nu: 5x wat je nog niet wist over Juulke

MOM’s Gossip: app die gezondheid baby bijhoud


1 maart 2016


newborn baby prematuur bevalling MAMA to the max
<

Een app die de gezondheid van je baby in de gaten houd? Handig toch! Zoals jullie wel weten bevinden zich in de App Store talloze gezondheid applicaties, daar is er nu ook een bij gekomen op de gezondheid van jouw baby bij te houden.

Met de app “Glow Baby” kunnen ouders bijhouden hoelang hun baby slaapt, wanneer de baby een schone luier moet en wanneer hun baby voor het laatst heeft gegeten.

Het eerste levensjaar

Een andere leuk bijkomstigheid van Glow Baby is dat ouders het eerste levensjaar van hun baby kunnen bijhouden. Glow Baby houdt namelijk 101 mijlpalen in een jaar bij, zo kunnen ouders in de app aangeven wanneer de baby voor het eerst het hoofdje zelfstandig kon optillen en of de baby geregeld oogcontact maakt.

Wat wil de app met de gegevens?

De makers van ‘Glow Baby’ willen de ingevoerde gegevens van de ouders vergelijken met de norm van de kinderen op eenzelfde leeftijd. Op deze manier willen de makers van de app zorgen dat de bezorgde ouders niet steeds naar de huisarts hoeven bellen. Glow Baby geeft namelijk ook (medische) adviezen, bijvoorbeeld wanneer er een vreemde kleur wordt aangetroffen in de luier. (bron: LINDA.nieuws)

 

MAMA to the max, blog, app, lifestyle, moeders, vadersMAMA to the max, blog, app, lifestyle, moeders, vaders, baby

De makers van Glow Baby hebben naast deze app, nog een app ontwikkeld. De app Glow Preganancy. Deze app houdt nauwkeurig bij hoe je zwangerschap verloopt en goed de baby groeit.

De app is nu verkrijgbaar voor Android en IOS.

Wat denk jij, is deze app handig? En zou je er zelf gebruik van willen maken?

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!