Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mix, match en win een super leuk kledingsetje!


4 juni 2019


Mix match win Kleertjes.com
<

Ohhh, jongens wat is dit gaaaaaf! Ik mag namelijk namens Kleertjes.com een jongensmama helemaal blij maken met een door haar samengesteld setje. Het setje bestaat uit een polo, korte broek en stoere sneakers. Dus heb je zelf een zoontje of ken je iemand die wel een mooie nieuwe outfit kan gebruiken? In deze blog leg ik je uit wat je precies moet doen en worden alle kledingitems nog even uitgelicht. Lees gauw verder hoe je kans maakt op een super stoer zomersetje!

Lees ook:
Op visite met deze prachtige kraammand

1. Scotch & Soda Poloshirt 

Mix match win Kleertjes.com

Is dit niet een super gaaf kleurtje voor de zomer? Ik vind hem zó leuk! Deze polo met korte mouwen is gemaakt van 100% katoen. Op de borst is het merklogo van Scotch & Soda geborduurd en voorzien van knoopsluiting. Een fleurig shirt voor de zomer!

2. Hip Sneakers

Mix match win Kleertjes.com

Deze comfortabele donkerblauwe sneakers doet zijn merknaam helemaal eer aan, want ik vind ze erg hip! Daarnaast zijn ze ook nog netjes dankzij het blauwe suede. De tong van de schoen is bedrukt met de tekst “Hip Luxory” en op de zijkant zie je twee witte strepen. De sneakers hebben een rubberen buitenzool met antisliplaag, hiermee kun je dus prima rennen.

3. Korte broek Protest

Mix match win Kleertjes.com

Een korte chino broek met een gewassen blauwe kleur van 100% katoen. Netjes en stoer en dankzij de verstelbare tailleband voor elk lichaam aanpasbaar. Ideaal dus! Op de voorkant heeft de broek steekzakken en achter afsluitbare pastelzakken. Heerlijk voor in de zomer, die blote benen.

4. Lacoste poloshirt

Mix match win Kleertjes.com

Deze poloshirt van Lacoste is toch helemaal geweldig? Ik hou van roze en vooral bij jongens! Een kleur die gewoon altijd goed staat. Ook dit shirt is van 100% katoen en komt uit de zomercollectie van Lacoste. Op de linkerborst stat het welbekende krokodillen logo en de uiteinde van de mouwen zijn voorzien van elastische boorden. Je kunt hier dus heel vrij in bewegen.

5. Name-it korte broek

Mix match win Kleertjes.com

Dit is echt een ideale broek om lekker in te bewegen. Dat komt door de ‘joggingstof’ van deze broek. De kleur is donkerblauw, gemaakt van 95% katoen met 5% elastan. Daarnaast kun je ook deze tailleband verstellen, super handig dus! Een hele fijne broek om lekker in te bewegen.

6.  Poloshirt Tommy Hilfiger

Mix match win Kleertjes.com

Did somebody say polo? Jaaaa, ik ben er echt dol op. Ik vind het zo netjes en speels tegelijk. Wat biesjes en leuke kraagjes zijn voor meisjes, heb ik precies met polo’s bij jongens. Deze polo van Tommy Hilfiger is voorzien van knoopsluiting en van 94% biologisch katoen en 4% elastan. Het is een hele zachte polo en voelt dus super fijn aan op de huid.

7. Sneakers New Balance

Mix match win Kleertjes.com

Zeg je New Balance, dan zeg je wat mij betreft super comfortabel, sportief en hip! Deze sneakers hebben een klittenband sluiting en is in de kleur blauw. De sneaker kenmerkt zich net als alle andere uit de collectie met het bekende “N” logo op de zijkant. De rubberen zool heeft een antisliplaag.

8. Name-it korte broek beige

Mix match win Kleertjes.com

Ik vind deze korte broek van Name-it nou echt een broek die je standaard in de kast van je zoon zou moeten hebben. De kleur beige is namelijk altijd goed en past bij veel. Daarnaast is dit model netjes en comfortabel. In de zijkant van de taille it een elastische boord waardoor hij nog extra comfy zit. Het materiaal is 98% katoen en 2% elastan.

9. Reebok sneakers

Mix match win Kleertjes.com

Ohhh wat zijn ze leuk! Deze donkerblauwe schoenen van Reebok zijn van echt leer en voorzien van vetersluiting. De stevige rubberen non-marking buitenzool heeft een antisliplaag. Daar kun je dus prima mee buitenspelen! Daarnaast is de sneaker voorzien van meerdere overlays en perforatie gaatjes op de neus.

WINACTIE

De winnaar is bekend: Diana Karlicic! Jij stelde een prachtig setje samen, mijn favoriet. Ik zou het meteen kopen als ik een jongetje had 🙂 Gefeliciteerd!

Zijn het niet stuk voor stuk prachtige items? En jij kunt er een aantal winnen! Hoe leuk is dat? Nu aan jou dus de taak om hier een mooi setje van te maken! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken op dit setje:

 • Volg MAMA to the max en Kleertjes.com op Instagram
 • Laat in een reactie weten wat jouw perfecte setje zou zijn? Deel dus 3 cijfers: één voor het shirt, één voor de schoenen en één voor de broek.
 • Laat weten voor wie je het setje wilt winnen, welke kledingmaat en schoenmaat je wilt en waarom je het wilt winnen.

De winactie loopt tot maandag 10 juni 23:59!

Nu ben ik wel heel erg benieuwd: wat is jouw ideale outfit voor aankomende zomer? Deel het in de reacties en wie weet loopt jouw zoon binnenkort in één van deze supergave setjes! 

Veel liefs,

Bespaar continu

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

76 Reacties op “
Mix, match en win een super leuk kledingsetje!

 1. Ik ga voor 2,3,4 dat vind ik het mooiste setje voor mijn jongen. Roze is zijn lievelingskleur maar heb nog nooit iets roze voor hem gekocht. Zo in dit setje vind ik het eigenlijk hartstikke stoer. Maat 110 en schoenen 27

 2. Leuk Marjon!
  Benjamin en ik doen graag mee!! Hij is ons kersje op de taart van net 4 jaar naast zijn grote broers en zus van 19, 17 en 14 jaar. Zou zo leuk zijn om hem helemaal in het nieuw te steken, gewoon omdat het zo’n heerlijk moppie is en we zó gek op hem zijn met zn allen
  Wij gaan voor set 6-7-8 in maat 110-116 en 28

 3. Wat leuk zeg! Ik doe graag mee voor onze oudste zoon die in juli 6 wordt. Heeft hij gelijk een mooie outfit voor als hij mag trakteren in de klas Ik zou gaan voor 1 en 3 in maatje 122/128 en 7 in maat 31..

 4. Oei leuke actie!!
  Ik zou voor mijn zoontje Fabian gaan voor nr. 1 maat 122, nr 2 maat 32 en nr 5 maat 116.
  Omdat Fabi een heel lief broertje is voor zijn drie zusjes.

 5. Super super leuk voor mijn lieve zoon Sam zou ik graag het volgende setje winnen

  (6) Polo tommy-hilfiger maat 98
  (7) schoenen new balance maat 25
  (8) broek name it beige maat 92

 6. Geweldige actie ik zou heel graag deze set winnen voor mijn zoontje sam

  Polo nr 6 maat 98
  Schoenen nr 7 25
  Broekje nummer 8 maat 92

 7. Dit is zo leuk. Eens iets voor boys om te winnen. Voor onze kleine man van 2 jaar zou dit setje echt top zijn. Voor van de zomer heerlijk rond stappen in het mooie Frankrijk. Van de stoere stappers Nummertje 2 (26) en de polo nummertje 6 (92/98) en het broekje 8 (92/98). En als hij er uit gegroeid is kan ons mannetje van nu 8 mnd het aan.

 8. 1, 3 en 7 🙂
  Voor mijn zoon Ravi van 3 jaar oud in maat 104 voor de kleding en 27 voor de schoenen. Over een paar jaar kan zn broertje het weer aan. Hij is nu 5 maanden. Alles wordt hier hergebruikt!

 9. Leuke winactie! Mijn zoontje Luc wordt 13 Juli 3 en hoe leuk zou zo’n leuk setje zijn voor op zijn feestje!
  Wat ons het leukste lijkt:
  1. Oranje polo, maat 98/104
  5. Shortje, maat 98/104
  7. Schoentjes maat 25
  We duimen!

 10. Wat zou het super gaaf zijn om een setje te winnen voor mijn oudste zoon van bijna 5 jaar, wat mijn zoontje van 2 jaar daarna kan dragen mocht de oudste er uit zijn gegroeid en misschien mijn jongste zoontje, wat nog een baby is, ook wel:):)

  2) hip sneakers maat 27
  3) protest chino maat 98
  4) lacoste polo maat 110

  Liefs een echte boysmom

 11. Ohhh wat een leuke winactie! Mijn zoontje Senn (2,5) is zon ongelooflijke lieverd, hem gun ik deze toffe nieuwe outfit voor onze vakantie in Toscane! De korte broek van Protest (3) de roze polo (4) en de new balance sneakers (7) lijken me zó leuk en stoer staan!
  Hij heeft maat 86/92 en schoenmaat 23☺️ Ik duim duim duim!

 12. Goedenavond, wat een leuke winactie!
  Dit lijkt mij een leuk setje:
  Nummer 6 maat 92
  Nummer 7 maat 25/26
  Nummer 8 maat 92

  Dit lijkt me erg leuk voor onze zoon zijn verjaardag. Hij is over een paar weekjes jarig

 13. Voor mijn oudste zoon Ruben! Hij is op het kdv net gestart op de 3+ groep en doet dat heel goed. Trots op hem!
  Ik ga voor:
  4 polo, in maat 104
  7 sneakers, in maat 26
  8 korte broek, in maat 104

 14. Voor mijn liefste kleine mannetje zodat hij met vaderdag er chique opstaat;
  Nummer 1 Scotch polo (maat 122/7), 2 Hip sneaker (maat 32) en 3 Protest broek (maat 116/122)

 15. Ik zou heel graag nummer 6, 7 en 8 winnen voor mijn zoontje van bijna 2 jaar . Hopelijk zit het weer over een paar weken mee en kan hij dit aan naar de verjaardag van mijn omaatje die 90 wordt.
  Shirt (6) maat 92
  Broekje (8) maat 86/92
  Schoenen (7) maat 24
  Zo leuk dat er een winactie is voor de jongensmama’s .

 16. Gaaf!! Ik wil graag 2-6-8 winnen voor mijn lieve zoontje Luka van 5. Gewoon omdat het zo’n grote kanjer is. Hij heeft schoenmaat 30 en kledingmaat 128. Oh ik heb geen instagram…. maar volg jullie wel op Facebook

 17. Leuk leuk!!!

  2 hip sneakers maat 30
  6 Tommy polo maat 116
  8 name it korte broek maat 110

  Voor mijn zoontje sami, hebben we gelijk een mooie outfit voor zn bday!!

 18. Voor mijn kleine stoere man van 4 wil ik graag
  2 (maat 27)
  4 (maat 104/110)
  8 (maat 110)
  Hoe leuk zou het zijn om dit setje te winnen!
  Mamatothemax zo leuk dat je in de jongenskleding duikt voor de jongensmamas

 19. doe graag mee voor een mooi setje voor mijn kleinzoon
  polo nr 6 maat 152
  bermuda nr 3 maat 146
  sneakers nr 2 maat 37

 20. 1,5,9!
  Lievelings merk van mijn man, past onze jongen nu net.
  Lievelings merk voor ons zoontje! Fijnste broeken
  Lievelings sneaker merk van mama!
  Top combi dus!! Wat een gave actie.
  Vic draagt nu maat 98 en schoenmaat 25. Dit setje zal hem gaaf staan! Leuk
  Geniet van het weekend!

 21. Wat een onwijs leuke actie.. Voor mijn stoere lieve Luuk, altijd bezig en in beweging en daar past deze sportieve kleding goed bij. De nummers 1, 5 en 7 in maar 116 En schoenmaat 29.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!