Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn top 5 webshops voor de kleding van Maxime


1 september 2015


<

Ik krijg vaker privé mails binnen met de vraag waar ik mijn kleren koop voor Maxime. Ik probeer altijd iedereen terug te antwoorden maar ik dacht dat het misschien handiger is mijn favoriete winkels een keertje op te sommen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet een hele goede online shopper ben en het liefste gewoon naar winkels ga samen met Maxime zodat we ook gelijk kunnen passen. Maar eerlijk is eerlijk, soms het toch ook wel heel makkelijk om gewoon ‘s avonds lui op de bank de iPad erbij te pakken en een rondje internet te doen. Vooral in de sale weken vind ik het leuk om te kijken of kledingstukken die ik op mijn verlanglijstje had staan ineens afgeprijsd te zijn. Ik kan er altijd wel blij van worden als mijn  geduld beloond word en ik een jurkje dat ik eerder iets te duur vond, nu wel kan kopen met korting.

 

Vandaag dus mijn top 5 webshops voor de kleding van Maxime:

 

Ik heb een duidelijke voorkeur voor de grote bedrijven omdat die gewoon een totaalaanbod hebben. Ik vind de app van Zalando erg fijn omdat deze precies bijhoudt wat ik bekeken heb. Ik Houd ervan een verlanglijstje samen te stellen zodat ik niet alles in één keer hoef te kopen. Ik heb gemerkt dat ik hierdoor ook niet meer zo snel een impulsieve aankoop doe. Alles wat ik leuk vind gaat eerst een tijdje op het verlanglijstje en zo merk ik dat er vaker ook weer iets afvalt omdat ik het na een week toch niet meer zo heel geweldig vind. Werkt erg kostenbesparend!

roze jurkje zalando

 

Ook de Bijenkorf vind ik erg fijn omdat ik ook bij hun de app heel erg fijn vind. Ik “shop” meestal op mijn iphone of iPad wanneer ik op de bank, in bed of in bad lig. Ik wil altijd graag duidelijk overzicht hebben met duidelijke foto’s kunnen zien. Dat is ook bij de Bijenkorf het geval. Ik vind dat ze een leuk aanbod hebben van merken voor kinderen. Zo koop ik graag iets van Z8, Tommy Hilfiger of tumble ’N dry.

 

Verder heb ik even gekeken naar mijn internetbestellingen in de mail en zie ik dat ik al redelijk vaak iets gekocht heb bij kleertjes.com. Ik vind het heel fijn dat ik er een “kindprofiel” heb aangemaakt waardoor ze mijn voorkeuren weten en de maten van mijn dochter. Ik krijg regelmatig een mailtje wanneer er specifiek voor Maxime weer leuke dingen binnen zijn. Ow ja en laatst had ik geluk want ik had mijn stempelkaart vol en mocht ik iets uitzoeken van 12,50 euro. Dat was wel weer even meegenomen. De laatste aankoop die ik deed was een heel mooi jurkje.

Roze T-shirt Kleertjes

 

Ook Olliewood.nl vind ik een hele leuke webshop. Ik ben zoals je wellicht wel weet enorme fan van het merk Le Chic. Sinds maxime geboren is draagt ze al Le chic en ik kan er nog steeds niet genoeg van krijgen. Olliewood heeft ieder seizoen weer een erg veelzijdig aanbod en koop er dan ook wel vaker iets.

LeChic

En verder vind ik het erg leuk af ent oe een iets duurder kledingstuk aan te schaffen voor Maxime. Ik houd daarvoor de website childrensalon.com goed in de gaten. Ze zitten in Londen maar je kunt het heel makkelijk voor maar 10 euro laten verzenden naar Nederland. Ik kijk graag in “de outlet” waar ik al vaker iets gescoord heb dat enorm afgeprijsd was.

 

Dit was mijn top 5. Hebben jullie ook nog favorieten? Laat ze me weten, altijd leuk nieuwe sites te ontdekken!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

Pampers

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!