Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH MAART TREKKING + NIEUWE RONDE!]

MIJN OPLOSSING TEGEN HOOIKOORTS


23 februari 2019


pollen weg trio young living
<

Wow, het voorjaar laat zich nog vroeger zien dan we gewend zijn! Het zonnetje schijnt, overal beginnen kleine bloembollen uit de grond te komen, de bladeren aan de bomen beginnen te groeien. Oooh, daar geniet ik zo van! Helaas brengt dat voor ons, #teamhooikoorts, ook wat minder leuke trekjes mee. Ik merkte het al snel: kriebel in mijn neus en tranende ogen. Het hooikoorts seizoen is begonnen…! Maar gelukkig heb ik hier sinds twee jaar eindelijk een oplossing voor, die ik jullie niet wil onthouden!

Lees ook:
Etherische oliën – Mijn leven is veranderd!

Twee jaar geleden vertelde iemand me over het ‘Pollen Weg Trio’. Een trio van etherische oliën die je kunt gebruiken ter ondersteuning en verzachting bij hooikoorts, namelijk Lavender, Lemon en Peppermint olie. Ik kon niet helemaal geloven, dat deze eigenlijk ‘simpele’ oplossing mijn hooikoorts zou kunnen verhelpen. Gelukkig kreeg ik een roller en capsules met de drie etherische oliën om het uit te proberen. En wow! Ik was helemaal in shock. Ik had helemaal geen last meer van mijn hooikoorts. Ook afgelopen jaar heb ik de roller weer gebruikt. Ik kan niet meer zonder!

Nu heb ik sinds november mijn eigen starter kit van Young Living en kan ik alles zelf gaan maken. Yes! Wat ben ik daar blij mee. Ik sta inmiddels niet meer versteld van de werking van de oliën, want ik wéét dat het werkt. En dat wil ik graag met jullie delen!

Hoe werkt het dan?

Omdat ik toch wel veel vragen krijg over die oliën die mij al twee jaar zo goed helpen, wil ik jullie wat meer hierover vertellen. Zoals ik al vertelde bestaat de mix uit Lavender, Lemon en Peppermint olie.

Lavender
Lavender olie helpt bij irritatie reacties doordat het een natuurlijke anti-histamine achtige ondersteuning biedt aan het lichaam.

Lemon
Lemon olie is zuiverend en ondersteund de weerstand. Zeer belangrijk want bij hooikoorts is je afweersysteem een beetje in de war.

Peppermint
Peppermint olie versterkt de werking van de andere twee oliën. Het opent de luchtwegen en geeft energie. Want ik weet zelf hoe lamlendig je je kunt voelen door hooikoorts. En wat is dat vervelend! Heel fijn dus dat deze olie je energie wat kan verhogen en ervoor kan zorgen dat je goed kunt ademhalen.

Hoe gebruik je de oliën?

Je kunt het Pollen Weg Trio op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je de oliën inhaleren door middel van de diffuser of je maakt zelf een inhaleer stick. Misschien ken je nog de Wick inhaleerstiften van vroeger? Ik bestel de inhaleersticks en doe van iedere olie vijf druppels op het staafje van de inhaler. Ideaal voor als ik onderweg ben, zodat ik dan tussendoor even aan de oliën te ruiken. Thuis gebruikt ik het liefst de diffuser!

Het Pollen Weg Trio kun je ook verdunnen in een roller en dan aanbrengen op de polsen, achter de oren en achter in de nek. Op deze manier worden de etherische oliën via de huid opgenomen.

pollen weg trio young living

En als laatste kun je ook zelf capsules maken. Young Living heeft capsules waar je makkelijk van iedere olie een druppel kunt mengen, daarna afvullen met plantaardige olie en dagelijks kunt innemen. Deze gebruik ik zelf voor de ‘piek’ momenten, nadat ik in het voorjaar ben gestart met de diffuser en smeren.

Koop nu een starterkit

Als je de starterkit van Young Living nu aanschaft, kun je direct aan de slag. Deze kit bevat namelijk alle olietjes uit het Pollen Weg Trio! En het is veel goedkoper dan het los kopen van de olietjes, wat zonder diffuser en de andere 9 oliën al bijna 90 euro is! Nu kun je meteen ook nog rollers maken voor bijvoorbeeld focus, nachtrust en de weerstand. Ook krijg je een exclusief MAMA to the max welkomstpakketje met o.a. mijn favoriete rollerflesjes en dan kun je direct je Pollen Weg roller maken! Als je aangeeft bij je bestelling via Allesvoorjeolie.nl dat je de Pollen Weg roller wilt gaan maken, krijg je de ‘Pollen Weg’ sticker er gratis bij (als je bestelt voor 31 maart 2019)! Hoe leuk is dat?!

Het MTTM welkomstpakketje heb ik zelf samengesteld met productjes uit de webshop van Nataschja. Met natuurlijk mijn oliebijbel en rollertjes waardoor je direct aan de slag kunt! Dit pakketje krijg je alleen wanneer je de starter kit besteld via Nataschja.

Belangrijk: het MTTM welkomstpakketje wordt los verzonden van de starter kit en ontvang je via Allesvoorjeolie.nl.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Nataschja via: info@allesvoorjeolie.nl!

Ik heb mijn zelfgemaakte inhaleer stick, roller en capsules al klaar liggen want dit jaar wil ik weer heerlijk genieten van het voorjaar zonder gesnotter en tranende ogen! Heb jij ook zo’n last van hooikoorts? Ga je dit olie trio ook proberen?

Liefs,

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!