Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

MIJN NOVEMBER GOALS


11 november 2018


november goals mamatothemax uitgelichte afbeelding
<

Waar blijven die koude najaarsdagen toch? We hebben hier in het zuiden afgelopen week nog prachtig weer gehad en deze week wordt het ook gemiddeld weer 14 graden! Geef mij maar wat kouder weer, zodat we lekker bij het haardvuur kunnen zitten. Daar kan ik zo van genieten! Voor de komende maand heb ik in ieder geval veel leuke winterse activiteiten op de planning staan. Dus dan zal het winterse gevoel vanzelf wel gaan komen. Ik vertel je er meer over in deze goals van november.

Ons bezoek aan Disney! 

Op 14 november is het eindelijk zover: we gaan met ons gezin naar Disneyland Parijs! Aaah, ik kon niet wachten om de meisjes te verrassen afgelopen week. De laatste keer dat ik het park bezocht was in 2000 met JP. Ik ben zo benieuwd wat de meisjes ervan gaan vinden en welke attracties ze het leukst gaan vinden. Ook is het de eerste week van Disney’s Betoverende Kerst, dus we gaan lekker genieten van alle kerstsferen.

disney aftelkalender maxime mamatothemax

Hebben jullie de MAMA to the max Disney aftelkalender al gezien die Maxime gebruikt om de nachtjes te tellen? Ze vindt het zo spannend! 

De make-over van het MAMA to the max kantoor

Het stond al langer op mijn planning om het kantoor eens een goede opknapbeurt te geven. Toen ik begon met MAMA to the max deelde ik een kantoor met iemand anders. Na een tijdje kreeg ik mijn eigen ruimte en had ik het voornamelijk ingericht met tweedehands spulletjes. Ook had ik het een en ander gehaald bij IKEA om het op te leuken.

kantoor make over riviera maison mamatothemax

Nu was het écht tijd voor een nieuwe look. MAMA to the max wordt volwassen. Samen met Rivièra Maison gingen we aan de slag met de make-over van mijn kantoor. We gingen voor warm, stijlvol en gezelligheid. Zo begonnen we met de muur een nieuw kleurtje te geven. Het was even spannend hoe het zou worden, omdat de kleur best donker was maar ik ben zo blij met het resultaat! 

We gaan het kantoor nu verder aankleden met artikelen van Riviera Maison. Wat houd ik toch van deze winkel. Onze eerste aanschaf was de bank met een velvet-achtige stof. Ik ben er echt verliefd op! En wat past hij mooi bij de nieuwe kleur op de muur.

De intocht van Sinterklaas

intocht sinterklaas maastricht

17 november komt de sint weer naar ons land. In Maastricht is dit jaar weer een intocht. Hier zijn we vorig jaar ook heen geweest, wat was dat leuk! Voor de Sinterklaasperiode hebben we een leuke kalender gemaakt, zodat de meisjes weten welke dag ze de schoen mogen zetten. Deze is weer helemaal in stijl gemaakt. Een echte MAMA to the max Sinterklaas aftelkalender dus! 

intocht sinterklaas stay okay maastricht mamatothemax

Vooruit plannen richting de decembermaand

Er staan zoveel leuke dingen op de planning in December. Lilou wordt op 3 december alweer twee jaar. Dit gaan we ook zeker uitgebreid vieren! Ook organiseer ik een gezellig kerstdiner met een aantal goede vriendinnen. Daarna ga ik met JP een weekje naar Londen om alvast te genieten van de kerstsferen. Rond deze tijd van het jaar is het altijd zó gezellig in de stad en is er echt veel te beleven. 

agenda gouden mamatothemax

Mijn doel voor november is dan ook hard werken, zodat ik het in december wat rustiger aan doen en écht te genieten van de feestdagen met JP, de meisjes, familie en vrienden. 
Hebben jullie al leuke plannen voor de decembermaand? Ik ben nu al druk aan het plannen wat de meisjes in hun schoen krijgen! Wat kopen jullie voor schoencadeau’s? 
handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!